Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy kell befizetni? Többi lent

Hogy kell befizetni? Többi lent

Figyelt kérdés
megbüntettek ma tilosban parkolásért, amugy vicc az egész mert senkit nem zavartam ott! csak este 11 kor nincs hely sehol máshol a környéken! a lényeg hogy raktak kocsira egy értesítőt hogy ezért meg azért megbüntettek 10 ezerre! de csekk nincsen! hogy kell befizetni? jön majd csekk vagy?
2015. okt. 6. 20:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogy lehet, hogy este 11-kor büntettek meg ma, mikor még csak fél 9 múlt?

Mi áll a papíron?

Van valami hivatalos kinézete?

2015. okt. 6. 20:34
 2/4 A kérdező kommentje:
tegnap este álltam meg és ma raggel büntettek meg! persze, hivatalos! csak csekk nincsen
2015. okt. 6. 20:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem parkolóhelyen álltál, hanem szabálytalanul, pl. forgalomtól elzárt területen vagy füvön, esetleg gyalogátkelő előtt 5 méteren belül, ugye?

Csekket a parkolási társaságok szoktak hagyni. A közteresek vagy rendőrök csak értesítőt, aztán majd az üzembentartó címére megy a levél, benne a csekk. Azon meg egy szép kerek szám, mondjuk tízezer.

2015. okt. 6. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:
oks köszi! járdaszigeten, de útban senkinek nem voltam ott! szégyen hogy ilyenért megbüntetnek!
2015. okt. 6. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!