Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Futárkodásra milyen GPS-t...

Futárkodásra milyen GPS-t ajánlanátok?

Figyelt kérdés

15 ezer forintot szánnék rá.

Igazából eddig még egy GPS-em sem volt, így ötletem sincs,hogy milyet kéne venni...hallottam,hogy van olyan amibe több címet is belehet írni egymás után, és olyat kéne, vagy azt mindegyikbe belehet írni?

Semmit nem tudok erről, annyi lenne jó, ha 2015-ös frissítés legyen hozzá/rajta mert olyan helyen fogok dolgozni, amit nem ismerek és fontos,hogy a GPS ne tévesszen meg, ezért is vagyok óvatos a használt GPS-ekkel, mert van amit azért adnak el, mert már nincs rá frissítés.

2015. okt. 5. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:

Olyat vegyél ami iGo programmal működik, pl navon, vagy becker. (Nekem ez utóbbi van, ez drágább mint a navon.)

az iGo-t könnyű, olcsó és otthon is tudod frissíteni.

Szinte az összes verziónak kompatibilis a térkép készlete.

Bár a mio is iGo val működik, azt viszont nem ajánlom, nincsenek vele kapcsolatban jó tapasztalataim.

A Garmin-t felejtsd el, az egy borzalom.

2015. okt. 13. 01:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!