Erről a cruiser bicikliről mi a véleményetek? (Kép lent)
Furcsán néz ki, hogy a felső vázcső nem egy ívből van, hanem a közepén van egy hajlítás, egyébként két egyenes szakasz. Nekem ez nem tetszik.
Nekem egy régebbi (majdnem 15 éves) Csepel ffi cruiserem van - mondjuk vagy 7-8 éve nem használtam, de a váza jobb formájú, mint ezé.
Azon kívül gondolom a szokásos: olcsó agyváltó, nem túl drága alkatrészek, viszont használható bringa.
Én ha mostanában el kell ugranom valahova bringával, pl. egy kiló lisztért, akkor simán lenyúlom a testvérem Schwinn Metro-ját. Igaz női, de relatíve könnyű, 10 sebesség, simábban futó bringa.
Ami a cruiseren furcsa lehet, az a széles kormány, ami nem mindenkinek jön be.
Azon kívül nekem csak a kék-barna összeállítás nem jön be, kék-feketében vagy pl. fehér-barnában jobban nézne ki.
Hát, széthullani esetleg a cserélhető elemek, pl. a hajtás fog. A vázak azért kibírják ha nem terheled túl pl. ugrálással.
Ezekre a cruiserekre jellemzően széles gumikat tesznek gyárilag, amik nagy felületen tapadnak. Ehhez hozzájön a kevés sebesség és ezektől érezheted megterhelőbbnek, fárasztóbbnak a bringázást.
Nekem pl. régi, 28"-as Csepel volt a cruiser előtt - azt szerettem, mert itt a síkon az egyetlen sebesség ellenére is szépen lehetett használni, nagyon könnyen futott.
Köszi még egyszer!
Várok még további válaszokat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!