Szeretnék vásárolni autós nyomkövetőt, mivel félek, hogy eltulajdonítják szeretett gépjárműveimet, milyen eszközt vegyek?
4 autóm, lassan veteránok lesznek, eredeti alkatrészekkel, egy tolvajnak ez aranybánya lenne.
Havidíj menteset szeretnék.
Előre is köszönöm a válaszokat!
riasztó, és biztonságtechnikai boltba menj be, ott megkapod a választ.
én kettőt is tudok...Mester utca, és Péterhegyi út..de van még több tucat.
Amit kiválasztottál abba is kell SIM, tehát nem ingyenes. Cserébe nem tud semmit, se indításgátlás, se egyebek.
Persze arra jó ha eltolják az autót, megtalálhatod vele amíg pihentetik valamelyik parkolóban.
Az első szélvédő alatt a műszerfalban jó helye lehet, onnét talán kilát, bár ezek nem a legnagyobb teljesítményűek, a kerékpárokon nem gátolja a kaszni a műholdak elérését.
Adalék: a cég amelyikkel szerződésem van havi 3500 Ft-ot kér a távfelügyeletért, kivonuló szolgálattal, és eben benne van a GSM havidíja is. 3 pontos indításgátlás van, menet közben leállítható az autó, riaszt ha leveszik az akku sarut, riaszt ha gyújtás nélkül elmozdítják az autót, stb...
Köszi a tippet, olvastam már erről a távfelügyeletről, de nem szeretem ha figyelnek :) SpyBike szerintem tökéletes az a 4 sim nem eszik többet mint 2-4 ezer.
Ha jól veszem ki akkor ezért is riaszt a speckó riasztód ha közteresek elviszik a autót...
Nem olyan speckó az a cucc, de igen, ha trélerre teszik is riaszt és megy a járőr. Amúgy meg a diszpécser se látja folyamatosan, csak ha riaszt, akkor dobja fel a koordinátákat. Itthon meg csak én látom, vagy az akinek engedélyt adok. A főnököm se látja az útvonalakat...
:D
Mellesleg tökmindegy, a telefonodat követi egy csomó program, a beszélgetéseket évekig tárolják, a bankkártya alapján látják hol vásárolsz. Már csak egy lépés választ el attól, hogy chipet lőjenek a tarkónkba, mint a kutyáknak, és akkor majd üdvözölnek hangosan a tecsóban is, mint a "Hatodik napon" c. filmben...
Ezek mellett az autómat láthatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!