Szeptember 21-én autóval szeretnék Röszkénél átmenni Szabadkára. Biztonságos 3 nőnek autóval közlekedni?
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 22:19
2/7 anonim válasza:
Nem, nagyon veszélyes. 3 nőnek SOHA nem lenne szabad autóval közlekedni.
3/7 anonim válasza:
Nem biztonságos! A térségben rengeteg a rendőr, és a "Zsanett ügy" óta tudjuk mi történik a nőkkel, ha sok rendőrrel találkoznak!
Ugye nem volt komoly a kérdés?
4/7 anonim válasza:
Paranoia?
Amúgy egyszerű szabály: Idegeneket nem vesztek fel / nem álltok emg nekik, és voilá.
5/7 anonim válasza:
Horror. A migránsok az út melletti a bokorból fognak lőni rátok , eltalálják az autó gumiját , ti leálltok , azok odaslattyognak , majd kirabolnak titeket , elveszik még a ruhátokat is és pucéran mentek haza,
Ugye nem komoly a kérdés - kérdem én is ? :D
6/7 anonim válasza:
GPS legyen nálatok, mert ha eltévedtek és lementek Szaúd-Arábiáig, ott a nőknek tilos a vezetés.
Különben mit vártál? Azt, hogy ne menj, mert a gonosz migráns megsüt tűz fölött és megesz?
7/7 anonim válasza:
nincs lezárva most a röszkei határ? Én is mennék arra, de mindenhol mást hallok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!