Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hol tudok interneten egyedi...

Hol tudok interneten egyedi zászlót csináltatni autóba?

Figyelt kérdés

Szeretnék ilyen kis 3szögletű zászlót csináltatni ajándékba, amit tapadókoronggal lehet a szélvédőre tenni.

De hiába keresgélek google-ben, csak ilyen asztali álványos zászlókat ad be, illetve olyan "pálcás" zászlókat, amiket a leengedett ablakra lehet ráhelyezni.

Szóval ha valaki esetleg tudna olyen weblapot, ahol ilyen egyedi (és korongos) zászlót tudnék csináltatni, azt megköszönném ha megírná. :)

2015. szept. 3. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Ha egyedi és 1 db, akkor tuti nem lesz ócsó a móka.

Szerintem ne zászlót keress, hanem a közeledben egy dekoros (vagy szitázós, hímzős) céget.

2015. szept. 3. 16:25
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem olcsóbb ha veszel egy megfelelő állványos kis zászlót meg egy tapadókorongot és 1 perc alatt meg is vagy
2015. okt. 9. 10:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Módosítanám a zászló típusát.

Ilyet típusút szeretnék: [link]

Azon a néhány helyen ahol találtam neten ilyen zászlókat, ott olyanok épp nincsenek amiket szeretnék.

Esetleg valakinek ötlete hol tudnék csináltatni saját igény szerint?

2016. febr. 18. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!