Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek a 3. és a 15. ker...

Szerintetek a 3. és a 15. ker kőzel van egymáshoz tömegközlekedve hajnalban?

Figyelt kérdés
Egy ismerősöm váltig álítja, hogy igen. De szerintem nem.
2015. aug. 31. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaza lehet...egyenesen át az Árpád hídon.32 busz a felüljáró alatt,ami keresztül megy a kerületen az Örsig.

2015. aug. 31. 18:32
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a III. és XV. kerület pont olyan távol vannak egymástól hajnalban mint napközben. Emlékeim szerint legalábbis nem szokták őket éjjelre elmozdítani.
2015. aug. 31. 18:49
 3/8 anonim ***** válasza:
...:) "közel"= "gyorsan"...nagyvárosiasan.
2015. aug. 31. 18:51
 4/8 A kérdező kommentje:
Elmozdítani nem szokták, de hajnalban nem mennek öt percenként a járművek.
2015. aug. 31. 19:00
 5/8 anonim ***** válasza:

De vazze azt ugye te is tudod, hogy ha a menetrendben megnézed, mikor jön az éjszakai busz, ami óránként jár és pontosan kimész a megállóba, akkor hamar ott vagy, ha meg lekésed egy perccel akkor meg várhatsz rá egy órát...?

Komolyan nem értem az ilyen szefós kérdéseket.

2015. aug. 31. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
Nézd, ha pont jó csatlakozásaid vannak, akkor bizony gyorsabb is lehet hajnalban, mint nappal. Ha viszont 15 percet várnod kell az 1-esre meg még tizet a 7-esre, akkor nem annyira. Tervezés kérdése.
2015. aug. 31. 20:15
 7/8 A kérdező kommentje:
73%-os engem meg pont nem érdekel a kekeckedsed, rajtad kívül tudnak értelmesen válaszolni. Ha te meg csak hisztizni tudsz nem kell itt kérdéseket olvasgatni. A vazze hozzászólsod is nagy értelemre utal. Ezzel szokták villogni gondolom a nagytudásúak között. De azért Köszi a rám áldozott idődet. Idegzsába.
2015. aug. 31. 21:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Kekeckedni bocsánat. Majd még az elírásba is belekötsz.
2015. aug. 31. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!