Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Suzuki Ignis Franciaországban...

Suzuki Ignis Franciaországban Subaru név alatt fut?

Figyelt kérdés
[link]
2015. aug. 28. 10:54
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen
2015. aug. 28. 11:10
 2/10 anonim ***** válasza:
Lehet, de én még nem láttam ilyet viszont 4x4-es klasszikus Swiftet már láttam Subaru emblémával.
2015. aug. 28. 11:11
 3/10 A kérdező kommentje:
De miért nem Suzuki néven fut ott is,mint nálunk?
2015. aug. 28. 11:55
 4/10 anonim ***** válasza:

Itt az oldalon többektől is olvastam már, hogy a Subaru az olcsóbb autókat nem maga gyártja, hanem megveszi kompletten a Suzukitól vagy másoktól, és csak annyit tesz, hogy saját emblémával látja el ezeket.

Ha ebből indulok ki, akkor elképzelhető, hogy a Suzuki is forgalmazza Ignis néven, meg a Subaru is a saját neve alatt.

Bár az is elképzelhető, hogy a Subaru fizet azért is a Suzukinak, hogy Franciaországban ne áruljon Ignist.

2015. aug. 28. 12:38
 5/10 Koaxk Ábel ***** válasza:
71%

Ez nem image romboló a Subaru-nak?

A Suzuki-t műszakilag jó autónak tartom, de presztízs értéke 0. A Subaru-t meg főleg a rally múltja meg a viszonylag csekély darabszáma miatt itthon ha nem is a prémium kategóriába, de azért a jobb autók közé sorolják, bár ez lehet, hogy pont azért van mert első blikkre az emberek nagyrészének az Impreza ugrik be.

Szóval ott emiatt nem rombolódik le a márka arculata?

Vagy csak Magyarországon ilyen tömegcikk a Suzuki, külföldön "exkluzívabb"?

Ezek a kérdések komolyan elkezdtek érdekelni...

Már korábban is eszembejutott az Opel Agila kapcsán aki meg ha jól emlékszem a Wagon R+-t matricázta át.

Mondjuk számomra a Subaru és a Suzuki között nagyobb a szakadék mint, az Opel és a Suzuki között.

2015. aug. 28. 13:02
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Subaru Justy néven még Swift is van/volt.
2015. aug. 28. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

Az Agila nem átmatricázott WR+, együtt fejlesztették és a motorja is más volt. Mint ahogy a Subaru Justy és a Swift se ugyanaz, mert a Justy összkerék hajtású (Bár az talán Swift-ből is létezik). Sőt az egybesült államokban Geo Metro néven is futottak a Swiftek.

Gondolom a Subaru G3X Justy is összkerekes., és talán a motorján is alakítottak kissé.

[link]

2015. aug. 28. 21:36
 8/10 anonim ***** válasza:
63%
Az egyesült királyságban az Opel is Vauxhall néven szerepel, de van egy csomó autó, amit más országban más néven forgalmaznak. A Daewoo Nexia is Romániában Cielo volt...
2015. aug. 28. 21:38
 9/10 Koaxk Ábel ***** válasza:

Benedict Yossarian

Köszönöm a helyreigazítást az Opel-al kapcsolatban.

Ettől függetlenül még mindig érdekel, hogy ez nem image romboló a Subaru számára?

2015. aug. 28. 21:53
 10/10 anonim ***** válasza:
63%

Nem image romboló. A Subarunak régen is voltak low cost összkerekes autói. Eleinte asszem a Hyundai valamelyik kasztniját vették át ( nem tudom pontosan, wikin fent van, akit érdekel rákeres) majd a 80-as évek végétől a Suzuki Swift kasztnijába építettek összkerékhajtást, később az Ignisbe és most asszem megint gyártót váltottak.

Ez a suzuki fika hadjárat, csak nálunk megy. Máshol, ahol egyszerű olcsó összkerekes igásló kellett, ott jó volt a Suzuki bódé Subaru belsőséggel...

2015. aug. 29. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!