Ha le foglalok egy repulo utat akkor mikor kapom meg a beszallokartyat?
Én a beszállókártyát mindig az indulás előtt a repülőtéren becsekkolkáskor kaptam meg. Úgy 100*
Nem neten foglalt és nem fapados volt, bár azzal is utaztam de csoporttal, ott is a reptéren csekkoláskor kaptam meg.
A jegyed meg van-e?
Beszállókártyát akkor kapsz, amikor becsekkolsz.
Ha az utazás megkezdése előtt a repülőtéren, akkor ott. Ma már a legtöbb légitársaságnál az utazás előtt online is be tudsz csekkolni otthonról, és akkor magadnak kell kinyomtatni.
Ha fapadossal repülsz, akkor mindenképpen csináld meg otthon, mert ők komoly díjjal büntetik a repülőtéri becsekkolást.
Milyen légitársasággal fogsz repülni?
Nem hinném, hogy átvertek.
Van online check-in, ez az ajánlott, mivel sok légitàrsaság csak ezt adja ingyen, míg a reptéri check-in fizetős lehet. Online check-in esetén magadnak nyomtatod a beszállókártyát, reptéri esetén a jegy alapján ott kapod meg.
Adott esetben az utazási iroda intézheti az online check-int, aklor tőlük kapod. De ezt tisztázd velük!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!