Mennyibe kerülthet egy Hajó út Amerikába? És mennyi időbe telhet az út? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Üdvözletem ! Régóta gondolkodom azon,hogy jó lenne egyszer látni Amerikát.Írásban és skypon beszéltem olyan emberekkel akik repülővel már voltak Angliában és Amerikaban.Ők tőlem gazdagabb emberek.Nekem gyűjteni kell akár évekig egy ilyen útra.De tudni szeretném,hogy ha mondjuk Budapestig felmennék vonattal egyszer,akkor onnan mennyi költségre számítsák ?! Gondolom vonattal még el kell jutnom valahogyan a tengerig és valahonnan indul hajó... Apuval már beszéltem erről.Ő azt mondta hát fiam egy olyan út akár két hét is lehet...Megkérdeztem mennyivel mehet a hajó ? Szerinte max 80km...Ez a téma lenne a kérdésem.2015. aug. 15. 12:36
1/4 anonim válasza:
Két hét azért talán nincs egy hajóút, de 6-7 nap simán lehet. Árban pedig többszöröse a repülő árának, legjobb tudomásom szerint.
2/4 anonim válasza:
egy utazási irodának ímélben tedd fel a kérdést...azt ne írd, hogy egy vasad sincs...
3/4 anonim válasza:
Több ezer euró lesz az az út. Budapestről el kell menned az Adriára, vagy egy német kikötőbe, illetve van még pár opció, ahonnan indulnak nagy óceánjárók.
Majdnem 80-nal (inkább 65-70)a katamaránok hasítanak, ilyen jár svéd-dán között, és dán norvég között is. Ezekkel szoktam is közlekedni.
A normál tengerjárók (kompok), 17-25Kn-nel(30-45km/h mennek. A Travemünde-Trelleborg utat kb 9óra alatt szoktuk megtenni, ez 220-230 km.
4/4 anonim válasza:
Ha visszakeresel a GYIK kerdesek kozott, ehhez hasonlo kerdesre mar adtam valasz de en most nem fogok keresgelni...
A hajout szamodra ugyanolyan kifizethetetlen lesz mint a repulout.
Kb 7 napig tart az ut es 1200-1400 dollar/fo.
Keress vissza es a hajozasi linkeket is megtalalod, mert tobb lehetoseg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!