Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szolnoktol budapestig fizetos...

Megamor kérdése:

Szolnoktol budapestig fizetos e a 4 es ut? Kell e megyei matrica?

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 08:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem,ha Dabas felé mész a régi 5-ön .
2015. aug. 9. 08:28
 2/6 anonim ***** válasza:

4-esről volt szó. Hacsak nem a 4-405-5 útvonalra gondoltál.

A 4-es út Üllő-észak és Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér között fizetős! Kerülni a 400-as úton tudsz.

2015. aug. 9. 08:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Nagyon nem kell Dabas felé kerülni, elég csak a régi úton menni Üllőn és Vecsésen keresztül. Bár ez is úti cél függvénye.

Csak a sötétebb színnel jelzett szakasz a fizetős:

[link]

2015. aug. 9. 08:51
 4/6 ac fan válasza:
100%
asszem ma megszivtam, Szolnokról jöttem fel, s persze a körforgalomban a Budapest irányt vettem, a következő kihajtó Üllő lett volna... Minek fizetős ez a kis szakasz? Ha nem szivatásból, akkor érthetetlen számomra. Mindegy is, ha ma estig veszek pestmegyei ematricát akkor vajon mentesülök a 14850Ftos büntetéstől? vagy az éjféli szabály már megszűnt?
2016. márc. 6. 20:52
 5/6 ac fan válasza:
58%
Felhívtam az ügyfélszolgálatot. Az "éjfélig veszünk matricát akkor megúszhatjuk szabály" 2007 év végén megszűnt. Ma már az óra perc számít, ha fix telepítésű vagy mobil állomás lefotóz. 14-60 napon belül kiküldik a büntetést :(
2016. márc. 6. 21:14
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

" a körforgalomban a Budapest irányt vettem, a következő kihajtó Üllő lett volna... Minek fizetős ez a kis szakasz?"

Az a kis szakasz a körforgótól Üllő/Gyömrő kijáratig ingyenes, ott még elhagyhatod az utat, ami ki is van táblázva.

2016. márc. 7. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!