1-2 km-ert mentem az M5 ös autópálya fizetős részén (nem fizettem autópályadijat). Mekkora büntetésre számíthatok?
1-2 KM-ert mentem március 7-én este 9 körül az m5 ösön.
Budapestről jöttem haza,és az m0ra nem tértem le a Hopinál,hanem csak az üllő-ócsa lehajtónál.
tehát a hopitól üllő ócsa leágazásig jogtalanul mentem az m5ösön.és azért köd is volt.Nem is kicsi.
Mekkora büntetésre számíthatok?Lehet valamivel védekezni?
mit ajánlotok?
mi az a matricás kocsi?jár egy autó ami ezt figyeli?
azt hittem hogy a rendszámot azok a kamerák nézik amik fentröl az útra vannak irányitva.
Ha van kamera, nem sokat számít neki a köd. Védekezni nem tudsz, azt kb letojják, hogy esetleg nem ismered az utat, nem tudtad, hogy ott már fizetős stb.
Itt egy tájákoztató a pótdíjakról:
ez tegnap történt.
ha felhivom őket,meg tudják most mondani telefonon hogy valóban fizetnem kell?tehát hogy látott e a kamera?
Remélem, hogy még nem telefonáltál, de kvázi feladnád saját magad :)
Ugyanis csak rendszám alapján fog tudni azonosítani, márpedig ha azt mondod, hogy te úthasználati jogosultság nélkül utaztál az x rendszámú kocsival, akkor ha ne is vett a kamera, te ezzel a telefonhívással ELISMERED azt, hogy ott mentél, így jogosan pótdíjazhatnak. Várj türelemmel, ha kapsz értesítést, akkor nincs mese, fizetni kell.
Szia
velünk is pont ez történt most 14.én.
küldték a csekket??
irj privit lécc!
Nem küldtek csekket:)
Remélem most már nem is fognak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!