Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerdán vizsgázok kreszből....

Szerdán vizsgázok kreszből. Nagyon izgulok, hogy nem fog sikerülni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nektek hogy sikerült az első vizsga? Hány pontotok lett? Mit csináljak,hogy biztosra sikerüljön? Már nagyon sokat gyakoroltam.

2015. júl. 27. 19:32
 1/9 anonim ***** válasza:
65 pont lett első alkalommal nem vagyok egy zseni mégis megcsináltam.
2015. júl. 27. 19:42
 2/9 anonim ***** válasza:
Tanultam. 71 pont lett, ebből 1 képet tudtam, hogy rontani fogok (ha van rajta villamos), egy kérdést meg nem olvastam végig és úgy nyomtam a választ. 11 perc alatt végeztem.
2015. júl. 27. 19:45
 3/9 anonim ***** válasza:

Elméleti vizsga?

Azon nincs miért izgulni, ha az otthoni tesztelések sikeresek, véletlenül sem csúszik be 70 pont alatti eredmény, a vizsgán nem lehet megbukni.

Ez azon ritka vizsgák egyike, ahol meglepetés nem érheti a vizsgázót, ugyanaz az adatbázis a gyakorlás alatt, ami a vizsgán is lesz.

2015. júl. 27. 19:46
 4/9 anonim ***** válasza:
A villamosra vonatkozó szabályok is tanulhatóak, nem bonyolultak, mit csináltál volna akkor, ha 3-4 képen van villamos? :-)
2015. júl. 27. 19:48
 5/9 anonim ***** válasza:
hibátlan- 8p30' A-B kategoria!
2015. júl. 27. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
75 pont lett, hiba nélkül. Nincs benne semmi nehéz, én kétszer elolvastam a KRESZ-könyvet, meg gyakoroltam szakoe.hu-n.
2015. júl. 27. 21:16
 7/9 anonim ***** válasza:

bajban lettem volna.

tudom, hogy tanulhatóak a szabályok... de ritkán járok olyan helyen, ahol van villamos... és lévén, hogy kötött pályán mozog, ráadásul erősebb is, mint az ignisem, így egészen biztosan neki van elsőbbsége :D

2015. júl. 27. 22:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Én végig csináltam az e-learninges tanfolyamot (etitán)(B kategória)... majd rá 1 hónapra kaptam vizsgaidőpontot.

Ez idő alatt néha csináltam próbavizsgát+szakoe teszteket..

Az utolsó nap megcsináltam kb 6-7 tesztet, meg másnap délelőtt 4-et kb.

11 perc múlva kijöttem, és 72 pontos lett a vizsgám.. 3 műszaki kérdést rontottam el.

Gyakorolj a szakoe-n, az sokat segít! :)

18L

2015. júl. 28. 09:11
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem 71 pontos lett, ha a szakoe sikerül akkor a vizsga is sikerülni fog, én is féltem tőle de tök ugyanazok voltak a vizsgakérdések is mint a szakoés kérdések.
2015. júl. 28. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!