Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZ vizsgán ugyanazok a...

KRESZ vizsgán ugyanazok a kérdések vannak, mint az e-titán&szakoe.hu oldalon lévők?

Figyelt kérdés
Én e-learning-ben tanultam, es még a szakoe.hu-n is gyakorlok, szerdán van a vizsga, egész jól megy bár néha becumizom az 1 pontos kérdéseket. Szóval kb ugyanazok a kérdések leszenk, képek is ugyanazok?

2015. júl. 27. 14:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Kb a 3/4-e a szakoe kérdésekből van, néha kicsit àtfogalmazva, de volt 3-4 kérdés, amit még előtte sosem láttam.
2015. júl. 27. 14:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez a nap sem múlt el enélkül a kérdés nélkül!

Mi más lenne?

2015. júl. 27. 14:41
 3/11 A kérdező kommentje:
Ez nekem a szakoe-val is így van, sok kérdés van ott ami az elearningben nem volt.
2015. júl. 27. 15:02
 4/11 anonim ***** válasza:
37%

Ember, B kat vizsgakérdések száma ismeretem szerint 11 ezer. De ha 500, akkor sem biztos, hogy eléd kerül mind.

Az viszont tény, hogy nem írnak külön kérdéseket a gyakorláshoz, s külön a vizsgára.

2015. júl. 27. 15:05
 5/11 A kérdező kommentje:
Sokan meg azt mondják, hogy kamu a 11 ezer, maximum úgy jöhet ki ha ugyanaz a kérdés csak más képpel vagy átfogalmazva.
2015. júl. 27. 15:27
 6/11 anonim ***** válasza:

Úgy van 11 ezer, hogy több féleképpen van feltéve a kérdés, illetve a kép.

Én is végig csináltam az e-learninges tanfolyamot (etitán)(B kategória)... majd rá 1 hónapra kaptam vizsgaidőpontot.

Ez idő alatt néha csináltam próbavizsgát+szakoe teszteket..

Az utolsó nap megcsináltam kb 6-7 tesztet, meg másnap délelőtt 4-et kb.

11 perc múlva kijöttem, és 72 pontos lett a vizsgám.. 3 műszaki kérdést rontottam el, azt is csak azért, mert még nem találkoztam vele..

Gyakorolj! Próbavizsga + szakoe, sokat segít! :)

18L

2015. júl. 28. 09:13
 7/11 anonim ***** válasza:

Nem kamu! 11 ezer olyan, ami teljesen más, néhány tucat rendeleti pontból nem is lehetne írható. De még ezer sem. Nincs annyi paragrafus, s alpont.

Ahogyan előttem írták, ugyanaz van különféleképpen megfogalmazva.

Az új rendszernek az lenne az értelme, hogy senki ne a gyakorlóprogramot püfölje, hanem értse meg a szabályokat.

Az úton ugyanis, forgalomban nem A-B-C-D gombokat nyomogatunk, hanem közlekedünk.

2015. júl. 28. 09:20
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, már elég sokat gyakoroltam, remélem meg lesz ;)
2015. júl. 28. 18:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Átmentem, 70 pontos lett :))
2015. júl. 29. 12:44
 10/11 anonim válasza:

Én ma vizsgáztam.

Elolvastam a könyvet, illetve a kreszabc.hu-n elolvastam a jogszabályokat. De a legfontosabb, hogy a szakoe-t nyomtam ezerrel. Megmondani se tudnám, hogy hány tesztet töltöttem ki. Ugyanazok a kérdések voltak. Nem volt annyi választási lehetőség, mint szakoen. Ha olyan volt a kérdés akkor max 4 közül lehetett választani (képeseket nem számítom ide).

Illetve a megfogalmazás itt-ott változott, de volt ami egy az egyben ugyanúgy volt.

Max pontos lett :)

2015. aug. 5. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!