KRESZ vizsgán ugyanazok a kérdések vannak, mint az e-titán&szakoe.hu oldalon lévők?
Na, ez a nap sem múlt el enélkül a kérdés nélkül!
Mi más lenne?
Ember, B kat vizsgakérdések száma ismeretem szerint 11 ezer. De ha 500, akkor sem biztos, hogy eléd kerül mind.
Az viszont tény, hogy nem írnak külön kérdéseket a gyakorláshoz, s külön a vizsgára.
Úgy van 11 ezer, hogy több féleképpen van feltéve a kérdés, illetve a kép.
Én is végig csináltam az e-learninges tanfolyamot (etitán)(B kategória)... majd rá 1 hónapra kaptam vizsgaidőpontot.
Ez idő alatt néha csináltam próbavizsgát+szakoe teszteket..
Az utolsó nap megcsináltam kb 6-7 tesztet, meg másnap délelőtt 4-et kb.
11 perc múlva kijöttem, és 72 pontos lett a vizsgám.. 3 műszaki kérdést rontottam el, azt is csak azért, mert még nem találkoztam vele..
Gyakorolj! Próbavizsga + szakoe, sokat segít! :)
18L
Nem kamu! 11 ezer olyan, ami teljesen más, néhány tucat rendeleti pontból nem is lehetne írható. De még ezer sem. Nincs annyi paragrafus, s alpont.
Ahogyan előttem írták, ugyanaz van különféleképpen megfogalmazva.
Az új rendszernek az lenne az értelme, hogy senki ne a gyakorlóprogramot püfölje, hanem értse meg a szabályokat.
Az úton ugyanis, forgalomban nem A-B-C-D gombokat nyomogatunk, hanem közlekedünk.
Én ma vizsgáztam.
Elolvastam a könyvet, illetve a kreszabc.hu-n elolvastam a jogszabályokat. De a legfontosabb, hogy a szakoe-t nyomtam ezerrel. Megmondani se tudnám, hogy hány tesztet töltöttem ki. Ugyanazok a kérdések voltak. Nem volt annyi választási lehetőség, mint szakoen. Ha olyan volt a kérdés akkor max 4 közül lehetett választani (képeseket nem számítom ide).
Illetve a megfogalmazás itt-ott változott, de volt ami egy az egyben ugyanúgy volt.
Max pontos lett :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!