Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok hogy Waberer's-nél miből áll a felvételi eljárás?
Kamion sofőri pályára készülök, bár a kérdés jelenleg még nem aktuális ugyan is most kezdem a jogosítványt de szeretném azért körül járni a témát már előtte. Lenne még pár kérdésem:
1.Mennyire nehéz bejutni hozzájuk 0 km-es sofőr ként?
2.Azt tudom hogy kezdés előtt egy tapasztalt sofőrrel kint vagy kb 1 hónapig és utána van még valami gyakorlási lehetőség? vagy elötte?
3.Páv 2 érdemes megcsinálni? (nem szeretnék ADR-ezni) vagy elég lenne így a 3? melyikkel lenne könnyebb bejutni?
4.Esetleg 0 km-es sofőröknek van máshol lehetőségük Waberer's-en kívül?
Kimész Csepelre, ott a központjuk. A rcepción megmutatják hol érdeklődj..kapsz szórólapot, kedves szót...stb..ja, és autentikus váalaszokat.
itt már csak szubjektívre sikerült véleményeket.
illetve emilben kérdezd meg...
1:engem nem vettek fel,azt mondták szerezzek gyakorlatot.de ez még '07-ben volt,azóta megváltoztak a dolgok,ma már tárt karokkal várnak(lasszóval fogják a sofőrt.)a felvételi úgy nézett ki kaptál egy kamiont,azzal kellett tolatgatni a telephelyen.de ezt kezdőként is meg lehet csinálni.utána még bent ülve a járműben kérdeznek ezt-azt pl. meséld el a szét-és összeakasztás menetét,a többi kérdés nem ugrik be már.
2.bármennyit négykezezhetsz,ha úgy érzed hogy kevés az 1 hónap akkor szólsz és mész mg 1-2 turnust valakivel.
3.érdemes páv2-t csinálni szerintem.nem olyan nehéz ez sem.de lehet hogy a 3 is elég egyébként.
4.passz,nézegess hirdetéseket.de a waberers jó kezdésnek,az is lehet hogy megszereted.ott is vannak elégedett sofőrök.
"Kimész Csepelre, ott a központjuk."
Én eddig azt hittem, hogy a Nagykőrösi úton :D
A páv2-t és később az ADRt is érdemes megcsinálni. Ha másért nem, nem fognak tudni rád sózni olyan árut, amit nem vihetnél.
Amekkora sofőrhiány van a Waberersnél, Horváth Rudolfnál, a Gartnernál, Németh Eurotransnál simán felvesznek 0km-rel.
Rosszul tudod ! Nekem a Páv 3-t el fogadták a Wabinál nemzetközihez.Úgy is hírdetik :
Elvárások:
„E” kategóriás jogosítvány,
PÁV I. vagy PÁV II. vagy PÁV III. igazolás,
GKI igazolvány – ha nincs érvényes GKI igazolvány, akkor lehetőség van a vállalat keretein belül kedvezményesen megszerezni azt (bővebb tájékoztatás a részletekről a lenti telefonszámon),
Érvényes útlevél,
Betöltött 21. életév,
Digitális gépjárművezető kártya,
Érvényes erkölcsi bizonyítvány.
Az oldal [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!