Van valakinek tapasztalata az Autó-Plusz autósiskoláról?
Szia, még pár órám van a vizsgáig, náluk kezdtem az elméletet is március 11-én. Egy hét alatt lezavartuk és húsvét után volt a vizsga. Sikeresen! :)
Rá egy hétre elsősegély, szintén sikerült. Nem választani lehetett, hanem adták az oktatót. Én a Flórián térihez kerültem és eddig (27 óra után) nem tudok negatívumot mondani. Nem dicsér sokat, néha rádszól, ha hülyeséget csinálsz, de az is a mi érdekünkben van, fanyar a humora, de nagyon jó fej és az a célja, hogy ha te is akarsz megtanítson vezetni. Bármit kérdezel válaszol, nem csalja le az órákat, mint ahogy másoknál olvastam, hogy elmegy ügyeit intézni. 100 %-ban rád figyel, veled foglalkozik. Egyszer vagy kétszer volt olyan, hogy el kelleett halasztani az órát. Próbál beszuszakolni olyan időponra, amikor neked jó.
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Sok sikert!
Ja és még annyit a korrektségről, hogy amelett, hogy élvezet volt náluk tanulni, órákra járni, mindig elmondták, hogy mi mennyibe fog kerülni és egy forinttal se kellett többet fizetni. Nagy előny volt az is, hogy részletekben lehetett befizetni az oktatás árát.
#1-voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!