Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány Németországban...

Jogosítvány Németországban magyarul nem lehet, mit tegyek? Lent részletezem

Figyelt kérdés
Szóval,kint élek már 4 éve, erdélyi vagyok de nem ROMÁN, az a rossz helyzet,hogy magyarul nem tudnák itt tanulni,csak románul ,de a románt nem beszélem perfekt,de kb. 80 százalékban értem,de mégis vannak sok olyan szavak amiket életembe nem hallottam,mert ritkán beszélek románul. Sok esélye van,hogy nem sikerülne a jogsi? tegnap elolvastam kb.200 kérdést románul,de aigha megértettem valamit. Be lehet magolni a kérdéseket? 19 éves lány vagyok,azt sem tudom hogy kezdjem,van valakinek tapasztalata? a német nyelv szintén ilyen téren nem megy,csak a mindennapi dumák stb... Szerintetek tegyem le a vizsgát románul? haza nem tudok menni a meló miatt.
2015. jún. 30. 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

És románul hogy hogy lehet? Nem csak németül lehet? És akkor magyarul miért nem? Nem értem :S

Kell most valamihez a jogsi?

Vagy ráér? Itthon is meg tudnád csinálni a közel jövőben?

2015. jún. 30. 18:44
 2/11 anonim ***** válasza:
78%
4 ev alatt nem tudtal nemetul megtanulni ugy, hogy kint vagy? 19 eves vagy, gondolom oda jartal kozepiskolaba, es ennyire futotta? Akkor az autovezetest se kene eroltetni, mert te igazabol lusta vagy barmit is megtanulni.
2015. jún. 30. 19:01
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Fura, hogy te élsz Erdélyben és én találom meg neked a magyar nyelvű autós iskolát! :D

Ez egy, de bizonyára van több is:

[link]

2015. jún. 30. 19:20
 4/11 anonim ***** válasza:
2es neked menne?
2015. jún. 30. 19:52
 5/11 anonim ***** válasza:
3: de nem Erdélyben él, hanem Németországban :)
2015. jún. 30. 20:07
 6/11 anonim ***** válasza:
#4: ha 4 evig kint elnek? Ne vicceljunk mar, ennyi ido alatt egy felsofokut le lehet tenni.
2015. jún. 30. 20:19
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg egy élet nem elég, hogy a németet olyan szinten tudd, hogy minden jogi szót és kifejezést megtanulj.

Amúgy meg kéne próbáld románul, hátha sikerül, de ne magold be a kérdéseket, hanem olvasd el a KRESZT, és utána gyakorold a kérdéseket. (én is erdélyi vagyok)

2015. jún. 30. 21:40
 8/11 anonim válasza:
olyan sok az okos ember -.- igen nem egyszerű kint letenni németül.Mint ahogy Magyarországon sem könnyű magyarul.Én is Németországban élek már 5 éve beszélem a németet meg van a középfokum is amit itt szereztem.De meg gondolnám hogy itt csináljam e németül.Ti csináljátok utána -.-
2015. aug. 6. 11:55
 9/11 A kérdező kommentje:
Masodik valaszolo,abban igazad van eleg lusta vagyok neha de nem mindig csak ha ki vagyok merülve. Ide jarok suliba,de nem erzem, hogy 2000 eurot megengedne a zsebem, igy hat Magyarorszagon fogok tanulni a jogsira,ott elnek a rokonaim, es 400-500 eurobol gondolom meglesz.
2015. aug. 6. 22:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Itt eleg sok nemet ember szajabol mar hallottam, hogy a fő nemet nyelvet meg a nemetek sem beszelik, esetleg egy biro vagy egy ügyved. Na bocsi megettem a sok ekezetet,ez vagyok en :DDD
2015. aug. 6. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!