Mennyi volt a legnagyobb és a legkisebb közelekdési bírság amit kaptál?
5,000 huif, mert a rendőr szerint átmentem a piroson gyalogosként.
Persze hazudott a szentem, de hát itt nincs törvény előtti egyenlőség, a végig háttal álló társa meg úgyis azt hazudik hogy a rendőrnek jó legyen...
De ugyanezt eljátszotta már BKV-ellenőr. Az full érvényes bérlettel büntetett meg.
A legkisebb az 5 ezer. Öv meg telefon meg ilyenek miatt.
A legnagyobb meg 200 ezer. 50-es táblánál 122-vel sikerült menni:)
2-es, ez inkább szomorú...
Nekem 12 év alatt 0 Ft, bár ez nyilván részben szerencse is, hiszen mindenki követ el kisebb-nagyobb szabálytalanságokat.
A legkisebb 100 Ft mindkét irányból behajtani tilos tábla volt, kivéve célforgalom kiegészítővel, de én átmentem. Valamikor 1996 körül lehetett, és szerintem zsebre ment, mert akkor már a legkisebb bírság is 500 Ft volt, és nem létezett 50 Ft-os nyugtatömb amiből kettőt kaptam.
A legnagyobb 50 ezer, kanyarodási szabályok megsértéséért. Ráadásul térfigyelő kamera alapján. Ez 2011-ben volt.
A legkisebb 10 ezer forint volt megállni tilosnál való várakozásért.
A legnagyobb 150 ezer, mert 0,15 mg/l légalkoholt mért a szonda.
Legkisebb 5000: telefonálás és ilyen apróságok
Legtöbb pedig 3alkalom: 30ezer gyorshajtás, egyszer tilosban megállás (zebrára lógott a lökös amíg a kolléga bepattant a reptéren) és egyszer pedig a haladási irány megszegésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!