Ennyire gáz lenne hogy már 4x nem sikerult a forgalmi vizsga?
Gáz, de azért ne dőlj a kardodba. van, hogy egyszerűen nem megy... bár én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy jól csinálja-e a dolgát az oktatód...
Véleményem szerint egy jó oktató mellett nem megengedett ennyi bukás. max 1, amio betudható a vizsgadrukknak... mert a jó oktató nem is jelent addig vizsgára, amíg nem vagy felkészülve rá.
4 vizsga díja rengeteg pénz. ebből jó sok plusz órát lehetett volna venni, és lehet, hogy ha annyival előrébb lennél, már sikerült volna.
én drukkolok!
hajrá!
Köszi első.
Pedig jol vezetek csak ilyen figyelmetlenseg miatt bukom el mindig...kell egy kis szerencse is azert.
#1 vagyok, és nem is feltételeztem, hogy nem vezetsz jól, de valami mégsem oké. Ha apróságokon buksz, akkor fejben nem tudod helyretenni a dolgokat. De ez is az oktató dolga lenne.
Tudom, miről beszélek, mert átmentem rajta. Ugyan nem buktam, elsőre sikerült, de ez csak annak volt köszönhető, hogy egyszerűen szóba sem került a vizsga addig, amíg nem ment minden legalább nagyjából rendben.
Viszont ez mögött nagyon sok munka és nagyon sok plusz óra volt.
"Pedig jol vezetek csak ilyen figyelmetlenseg miatt bukom el mindig...kell egy kis szerencse is azert."
Főleg, ha majd egy kis figyelmetlenség miatt Agytörzsi prof. átgázol rajtad 40 tonnával :D
Szerintem a figyelmetlenségnek két oka lehet:
-balfék vagy, de azt biztos te is észre vetted volna már magadon ebben a korban
-valami hiányzik a tudásodból, ami miatt másra figyelsz ( még ha észre sem veszed ) és ezért vagy "figyelmetlen". Tök egyszerű dolgok, nekem/nekünk már rutinból mennek olyan dolgok, amiken tanuló korunkban görcsöltünk. Ilyen téren talán az szerencsésebb, aki fiatal kora óta motorozik ott kisebb a para a B kategóriánál is, mert már van nem kis gyakorlata.
Mióta a rutinvizsga sem kötelező, azóta pff... :D
Nézz mélyen magadba, gyakorolj, és figyelj oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!