Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Most foglalt jegyemen az...

Most foglalt jegyemen az ülésszám: 25/A. Hova esik ez az ülés?

Figyelt kérdés
Nem foglaltam ülést, tehát nem én választottam. Kisgyermekkel utazom, aki az ölemben fog ülni, és a rendszer automatikusan ezt adta. Hova esik ez az ülés? És miért kaptam automatikusan? Talán a gyermek miatt? Itt lehet, hogy nagyobb a hely?

2015. jún. 15. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
standard ablak melletti ülés középtájt bár függ attól, hogy milyen gép
2015. jún. 15. 18:40
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Fogalmam sincs, milyen gép... Wizzair-el repülök.

Azért lehet, hogy a nem a legjobb pici gyerekkel az ablak mellé ültetniük, talán a folyosó mellett jobb lett volna... na mindegy, ez van :)

2015. jún. 15. 18:44
 3/7 anonim ***** válasza:
miért nem módosítottad a foglalás végén? a legjobb ülések is max 2150 forintért foglalhatók lettek volna
2015. jún. 15. 18:47
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem én foglaltam a jegyet. És úgy tudtuk, hogy ha nincs foglalt ülés, akkor elvileg oda ülök, ahova akarok.
2015. jún. 15. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
az már elég régen volt
2015. jún. 15. 18:54
 6/7 A kérdező kommentje:

Azt hiszem, utoljára tavaly repült a tesóm ugyanezen a vonalon, akkor még úgy volt :)

Na mindegy, akkor majd megpróbálom lekötni a kislányomat az úton, hogy ne akarjon szaladgálni, és ne kelljen a mellettünk ülőket ugráltatni :)

2015. jún. 15. 18:59
 7/7 anonim válasza:
Biztos elmentetek már, de ha így jársz, sztem akárki örömmel cserél veled.
2015. júl. 23. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!