A dacia logan mcv kormánya tényleg 2-3 év alatt rommá kopik?
Mint írtam semmilyen autónál nem foszlik szét ennyi időn belül, nem véletlenül ezt szokták nézni a legtöbben.
Oké, hogy én prémium márkákat írtam, de ezeknél se találtak ki csodát, ami kopik az kopik.
Volt korábban nem prémium autóm is, azokkal is ugyanez volt a tapasztalatom.
Ha kopott, akkor a kormányt még a drágább autókban is elég olcsón ki lehet cserélni és b*szh*tják a kormány alapján állapotot felmérni próbálók. A pedálok, belső műanyagok, szinte az egész beltér elég olcsón cserélhető majdnem mindegyik autóban ahhoz, hogy megérje a csere. A bőrülések felújíthatók, a szövetek meg olcsók.
Aki nem bírja leinformálni az autót, vagy sajnálja a pénzt a telefonálgatásra, információszerzésre, annak biztonságosabb maradni a réginél és azt javíttatni.
És igenis a puha gumis kormányok szétkopnak valós 100-150e km alatt, volt szerencsém mindenféle sok céges autóhoz, amiket új koruktól ismertem és láttam. A BéeMWédben valszeg kemény műanyag kormány van, azért nem kopik szét, igen, ahhoz is volt szerencsém. Amelyik autóban igazán minőségi, gyári bőr kormány van (és nem volt még újrabőröztetve, ami sokszor olyan profi, hogy észre se veszik), akkor az is bír 200ezret, de a rosszabb bőrkormányokon is viszonylag hamar megmutatkozik a használat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!