Mi is az a teherautós GKI, illetve a PÁV?
Nem kell hozzá kimondottan nagy kvalizás, annyi a követelmény, hogy ne legyél zombidroid.
A PÁV egy gépesített reflex és koncentráció vizsgálat, aki azon elhasal az tényleg ne vezessen teherautót ( bár szerintem semmit). Ha Call of Dutyztál és NFS-eztél akkor nem lesz vele gond.
A GKI az a gépjárművezetői képzési igazolvány rövidítése, ez már inkább lényeges. Ez a régi árufuvarozói vizsgát váltotta, egységes az unióban. Itt oktatják az alapvető rakodási, műszaki és vezetéselméleti dolgokat. Ja, meg a legfontosabbat, a sofőrök munkáját szabályozó AETR-t és 561/2006-os uniós egyezményt. Itt azért már lehet bukni :D
Vannak olyanok, akik nem alkalmasak erre a szakmára, mint ahogy olyanok is vannak akiknek nem megfelelő a kézügyességük stb..
Mit nehezebb megszerezni? Kb egyforma.
Köszönöm a választ! Így kicsit megnyugodtam...
Számomra az volt megtévesztő, hogy mindenhol az "alkalmassági" szót olvastam, s arra gondoltam, hogy ez talán nem csak egy elméleti és gyakorlati anyag, hanem szükségesek hozzá kitudja milyen emberi adottságok.. mint a mérhetetlen fizikai erő, vagy karateismeret, netán parázson lépkedés :P
A viccet félre téve.. Köszönöm még 1szer.
A napokban fogom elkezdeni a C+E kategóriát tanulni, felteszem itt sem lesz gond, hisz 4 éve a B is elsőre sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!