Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ukrajnába, Oroszországba...

Ukrajnába, Oroszországba hogyan jutnak ki a multinacionális hipermarketekbe (Auchan, Metro) a termékek?

Figyelt kérdés
Az utak nagyon rossz minőségűek, alig van autópálya. Például Novoszibirszkbe hogyan? Kijev még rendben van, mert van autósztráda Odesszától, ahol van kikötő, de Moszkváig nincs.

2015. máj. 18. 19:34
 1/5 anonim ***** válasza:
A Kraz elmegy mindenhol.Egyébként ugyanúgy mint bárhova máshova, vasúton, közúton, max kicsit lassabban, nehézkesebben
2015. máj. 18. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha Nyugatról Lengyelország felől mész, Fehéroroszországon keresztül végig autópálya van az orosz határig. Nem nyugati minőségűek az orosz utak, de a főutak nem vészesek, jártam ott kamionosként. Novoszibirszkbe is el lehet menni, változó minőségű utakon, de nem nagy kaland, bármi eljut oda is, a tél lehet kicsit kihívás, de hozzá vannak szokva. Moszkvától kb. Kazanyig, négysávos, autóút - szerű út vezet, sok jó parkolóval, étteremmel és azóta javulhatott, én 8 éve voltam kint.

Nagy a forgalom az országon belül is, mivel ott nagyobb a megengedett össz hosszúság, sok az amerikai csőrös kamion, többnyire levetett példányok, de láttam újat is.

Az ukrán utak sokkal rosszabbak már, de ott is közlekednek az emberek.

2015. máj. 18. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Ezen kívül a vasúti áruszállítás volumene is egészen más, mint Közép- vagy Nyugat-Európában. Persze ez nem feltétlenül az a szegmens, amit a hipermarketek lefednek, de valószínűleg a rosszabb úthálózattal rendelkező utakon az Asan (heliyül) és a Metro is vasúton szállíttatja a nagyobb, nem romlandó tételeket.
2015. máj. 18. 22:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Oroszországban jobbak az utak mint itthon. Emellett ott a vasút, meg a repülő. Ukrajnában sokkal rosszabbak az utak de kisebbek a távok
2015. máj. 19. 20:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Jók az utak. Én jártam néhány évvel ezelőtt Moszkván túl. Semmi baj nincs az utakkal. Ukránba van egy kevés ami döcögős.
2015. máj. 25. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!