Ukrajnába, Oroszországba hogyan jutnak ki a multinacionális hipermarketekbe (Auchan, Metro) a termékek?
Figyelt kérdés
Az utak nagyon rossz minőségűek, alig van autópálya. Például Novoszibirszkbe hogyan? Kijev még rendben van, mert van autósztráda Odesszától, ahol van kikötő, de Moszkváig nincs.2015. máj. 18. 19:34
1/5 anonim válasza:
A Kraz elmegy mindenhol.Egyébként ugyanúgy mint bárhova máshova, vasúton, közúton, max kicsit lassabban, nehézkesebben
2/5 anonim válasza:
Ha Nyugatról Lengyelország felől mész, Fehéroroszországon keresztül végig autópálya van az orosz határig. Nem nyugati minőségűek az orosz utak, de a főutak nem vészesek, jártam ott kamionosként. Novoszibirszkbe is el lehet menni, változó minőségű utakon, de nem nagy kaland, bármi eljut oda is, a tél lehet kicsit kihívás, de hozzá vannak szokva. Moszkvától kb. Kazanyig, négysávos, autóút - szerű út vezet, sok jó parkolóval, étteremmel és azóta javulhatott, én 8 éve voltam kint.
Nagy a forgalom az országon belül is, mivel ott nagyobb a megengedett össz hosszúság, sok az amerikai csőrös kamion, többnyire levetett példányok, de láttam újat is.
Az ukrán utak sokkal rosszabbak már, de ott is közlekednek az emberek.
3/5 anonim válasza:
Ezen kívül a vasúti áruszállítás volumene is egészen más, mint Közép- vagy Nyugat-Európában. Persze ez nem feltétlenül az a szegmens, amit a hipermarketek lefednek, de valószínűleg a rosszabb úthálózattal rendelkező utakon az Asan (heliyül) és a Metro is vasúton szállíttatja a nagyobb, nem romlandó tételeket.
4/5 anonim válasza:
Oroszországban jobbak az utak mint itthon. Emellett ott a vasút, meg a repülő. Ukrajnában sokkal rosszabbak az utak de kisebbek a távok
5/5 anonim válasza:
Jók az utak. Én jártam néhány évvel ezelőtt Moszkván túl. Semmi baj nincs az utakkal. Ukránba van egy kevés ami döcögős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!