Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyik ez a GPS szoftver?

Melyik ez a GPS szoftver?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy melyik a ez a gps szoftver, ahol kitudom választani a legrövidebb utat, a leggyorsabbat, vagy esetlegesen az autópálya nélkülit. A legjobb GPS navigációs rendszerre lenne szükségem személygépjárműbe.

2015. máj. 18. 07:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
mindegyik szoftver tudja ezt.4
2015. máj. 18. 08:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Nekem van egy gps-em de csak a leggyorsabb utat mutatja.
2015. máj. 18. 08:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
jo regi lehet :)
2015. máj. 18. 09:24
 4/9 anonim ***** válasza:
iGO, Sygic siman tudja. Ha a tied nem, akkor az vagy valami ocska nevtelen cucc, vagy ozonviz elotti verzio.
2015. máj. 18. 09:30
 5/9 anonim ***** válasza:
64%

Le fognak hurrogni többen, de nem érdekel.

Teljes felelősségem és tudásom alapján bátran kijelenthetem, hogy ha a megbízhatóság fontos, akkor csakis Garmin termék jöhet szóba. Ezek viszont csak navigálni tudnak, filmet nézni, egyéb marhaságot csinálni nem tudnak.

A legtöbbhez élettartamra szóló térképfrissítés jár. Azaz ameddig a kütyü maga működik, s van új kiadású térkép, azt ingyen letöltheted rá.

Második helyen az iGo áll. Ez magyar fejlesztés. Azért teszem második helyre, mert a szoftver nagyon jó, de állandó harcban áll a cég a vasakat gyártókkal, térképkészítőkkel. Amit ma eladnak, nem biztos, hogy holnap tudsz frissíteni.

Pár éve én is így jártam. Megvettem egy Tibo készüléket, teljes Európával. Egy évig járt hozzá frissítés, egy alkalommal. Azzal sem tudtam élni, sőt, pénzért sem volt frissíthető, pusztán a vas miatt.

Ezek a jelenségek nem szűntek meg ma sem.

Egyébként szerintem ha van okos telefonod, akkor a Google Maps, Wazze is jó. Ezek ingyenesek, de generálnak némi adatforgalmat.

2015. máj. 18. 09:32
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat Garmin-nak utána járok. Ebben az GPS-ben sincs ilyenre lehetőség pegig IGO fut rajta.

[link]

Most kérdeztem az eladót. Vicc amúgy, hogy nem találok. egy ilyen szoftvert :D

2015. máj. 18. 13:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Igo-val meg vagyok elégedve én is. FIlmlejátszás meg egyéb ilyesmik mondjuk engem hidegen hagynak, még sose használtam ilyesmire.
2015. máj. 18. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:
Nekem is Garmin készülékem van, ill. a telefonomra a Sygic van letöltve. Mindegyikkel meg vagyok elégedve, bár a Sygic nekem esős időben elég sokat hülyéskedik, mire magára talál.
2015. máj. 19. 10:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Kérdező a hiba benned lehet, mert a nüvi, iGo, s a többi nagyon jól testre szabható.

Legrövidebb, leggyorsabb, mint választási lehetőség mindegyik szoftverben megtalálható. Van, amelyik vegyíteni is tudja a kettőt. iGo esetében ez a gazdaságos.

Azt is mindegyik tudja, hogy az autópályákat teljesen elkerülöd, vagy csak a fizetős szakaszokat. Ez teljesen alap mindegyikben.

2015. máj. 19. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!