Az újfajta kresz programnak van olyan verziója ahol közvetlenül a kérdés megválaszolása után jelzi, hogy helyes-e a választ és ad indoklást is?
De a szakoe-s is olyan. Onnan tudom mert a webj-nál raktam le és 75/75-re levizsgáztam, ezzel a módszerrel. :)
Amikor megválaszolsz egy kérdést, megjelenik a tovább gomb, meg mellette a kérdőjel, ami megmutatja melyik a jó válasz.
Le is írja ezt a teszt kezdőlapon, amit persze senki (én se) olvas el.
Indoklás a tesztben már tényleg nincs, de a tananyagban viszont volt egy komplett gyakorló modul a tananyag végén, ahol volt érthető indoklás is (B-t raktam le, a többit nem tudom).
Congrat Disi! én hibáztam egyet :P
a szakoe egy szar! az csak demo. Amit megvettél az az edu-s!
Én is a webest hájpolom, minek uléjek iskolába ha foodolás közbe is gyakorol6ok!
AM-et raktam le és ott is volt gyakolró a végén és indokás is!
A tananyagot csak végigpörgettem, és a gyakolróbol meg a végén a tesztöl tanultam meg mindent.
Annyi a kulönbség a teszt és a gyakolró közt hogy a kérdőjel helyén megjelenik az indoklás!
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!