Mi van akkor ha utánvétes csomagot nem veszi át a címzett?
Figyelt kérdés
Vissza küldi s posta és nekem kellene kifizetnem. És ha én sem veszem át?
(nem igazán akarok a r0hadék miatt több mint 2000ft-ot fizetni egy pár száz forintos vacakért, akkor inkább vesszen az is...)
A posta behajthatja rajtam?
2015. máj. 8. 18:27
1/3 anonim válasza:
Az utánvételes csomagot a postán a saját költségedre adtad fel. Ha a címzett nem veszi át, akkor neked visszaszállítja a posta és neked már akkor nem kell fizetned, amikor átveszed. Csak a feladáskor lerótt postaköltséget bukod el.
2/3 anonim válasza:
#1:
Azt te csak hiszed! Nekem is jött már vissza utánvétes csomag, és amikor a postás visszahozta simán bevasalt rajtam még egy postaköltséget! Én meg nem akartam összeveszni a postásunkkal, így kifizettem...
Gondolom ha többszöri kisérletre se sikerül kézbesíteni, akkor bekerül Budaörsre egy raktárba.
3/3 A kérdező kommentje:
A feladáskor egy forintot nem fizettem. Van olyan opció hogy mindent a címzett fizet.
A posta ugye ezt nem hajthatja be rajtam?
Mert akkor vigyék olyan raktárba amilyenbe akarják, inkább bukok 400ft-ot mint 2000-et...
2015. máj. 8. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!