Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mikor fogják ide adni a kocsit?

Mikor fogják ide adni a kocsit?

Figyelt kérdés

1 hete küldték ki a jogsimat nagyon jól vezettem míg jártam az órákra a vizsga biztos külön megdícsért. Szüleimmel is régebben jártam a saját kocsinkkal gyakorolni. De mondták, hogy szó sem lehet róla, hogy ide adják a kocsit és akár a faluban menjek egy kicsit vagy ezzel menjek dolgozni ami másfél km.. Majd, ha megy valahova a család akkor én vezetek.. Jó.. 3 havonta 1x?? Ennyi bizalom nincs felém ez most komoly? Az oktatóm azt mondta valahogy próbáljak menni a családi kocsival mert később iszom meg a levét. A munkahelyen sem nagyon engednek vezetni. Kb. olyan mint egy munkahely, ha jelentkezek dolgozni nem vesznek fel mert nincs tapasztalata az embernek. De könyörgöm, ha még az esélyt sem adják meg akkor soha nem lesz gyakorlatom és tapasztalatom.

21 éves F vagyok egyébként. Nem kamasz őrült széltoló és ezt szüleim is tudják. Megőrülök. Hiányzik is a vezetés nagyon és szerettem is vezetni.

2015. máj. 7. 18:40
 1/8 szántóvető ***** válasza:
78%
keresd fel az oktatódat,add neki oda a telódat és kérd meg hogy beszéljen a szüleiddel.rá talán hallgatni fognak.muszáj gyakorolnod a vezetést.
2015. máj. 7. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon makacs mindkettő :/ tudom, hogy gyakorolni kéne.
2015. máj. 7. 18:51
 3/8 anonim ***** válasza:

A 1,5 km nem autózásra való, mire bemelegszik addigra le is állítod, nem tesz jót semminek és a fogyasztás is az egekbe kúszik!

A családi autót én se adnám oda krúzolni.

Dolgozó ember vagy, vegyél 100 ezerért egy bontószökevényt , aminek van még legalább egy év műszakija, aztán csapathatsz vele!

Városban dolgozni járni itt egy:

[link]

2015. máj. 7. 19:24
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem csak melóba jarashoz jönne jól hanem barátnőmhöz is tudnék járni ami 30 km oda vissza. :/ és ez nem egy nap lenne egy héten. :/ szeretnék saját kocsit egyébként csak úgy gondoltam gyűjtök egy normálisra akkor már. :/
2015. máj. 7. 19:52
 5/8 Alex Fly ***** válasza:
57%

Hát ezt a kocsi tulajdonosával beszéld meg...

Itt írhat akárki akármit, úgyis a szüleid döntik el, odaadják-e a járművet, avagy nem. Ha igen, akkor mehetsz vele, ha nem, akkor így jártál.

Jogosítvány megszerzéséhez nem jár automatikusan alanyi jogon autó...

Mellesleg másfél kilométer kb. negyed órás séta, akkora távra értelmes ember nem megy kocsival. És eddig is túlélted valahogy autóvezetés nélkül, sőt nem tudok olyanról, hogy valaki az autóvezetés hiányába haltvolna bele...

2015. máj. 8. 11:10
 6/8 szántóvető ***** válasza:
57%
ugyanazon a 1,5 Km-en nem lehet megtanulni vezetni,ez tényleg rossz ötlet :)
2015. máj. 8. 12:53
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi erővel soha nem fogok vezetni és meg tanulni vezetni tök jó :)
2015. máj. 8. 22:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Szüleid csak te ismered, nem tudjuk megmondani, hogy vajon mit kéne tenned, hogy odaadják, de amúgy a legegyszerűbb tényleg ha veszel egy saját kocsit és akkor kérni sem kell.
2015. máj. 9. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!