Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan jutok el Torontáltordár...

Hogyan jutok el Torontáltordára (Szerbia)?

Figyelt kérdés
Busszal vagy vonattal milyen lehetőségeim vannak? Van-e egyáltalán? Aki esetleg ott él és szokott Magyarországra jönni, nagyon köszi, ha megírja.
2015. máj. 5. 21:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Honnan? Torontóból, Rómából, Bugyiból vagy Londonból?
2015. máj. 5. 21:42
 2/11 A kérdező kommentje:
Szerintem érthető a kérdésem. Látszik, hogy sosem utazol, különben tudnád, hogy milyen butaságot kérdeztél és mivel gondolom a választ sem tudod, csak jól kinevettetted itt magad, ezt a pár percet már sosem kapod vissza. :-)
2015. máj. 6. 18:04
 3/11 anonim válasza:
Mi a szerb neve?(Szerbiai vagyok.)Google mapson megnézel egy útvonalat ,aztán buszmenetrendeket megnézed ,vagy mittom éb.
2015. máj. 6. 20:03
 4/11 anonim válasza:
Hát a Horgosról induló busz Nagybecskerekre talán ,egéll ott.
2015. máj. 6. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Nem hinném, hogy igazad lenne, amikor engem fikázól. Az utazásnak van célja, amit megadtál. És van kiindulási helye, amit nem.
2015. máj. 6. 22:16
 6/11 A kérdező kommentje:

Szia Csirkebefőtt!

Torontáltorda (röviden Torda, szerbül Торда)..ezt találtam, nem tudom hogy kell kiejteni. Esetleg így már meg tudod mondani? Nekem bármi jó, ami Mo-ról indul és ott megáll. Menetrendet hol találok? Te hol szoktál nézni? Köszi a válaszod!

2015. máj. 7. 18:08
 7/11 anonim ***** válasza:

[link]

Ebben a menetrendi keresőben a busz és vonat menetrendeket meg tudod nézni. Megbízható weboldal, én is ennek segítségével szoktam utazást tervezni.

2015. máj. 8. 23:26
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Torontáltordát nem találtam meg benne.
2015. máj. 10. 13:45
 9/11 anonim ***** válasza:
Állítsd át szerb nyelvűre, akkor megtalálod Torda (RS) néven.
2015. máj. 10. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:
5 napja tipródsz ezen, ahelyett, hogy megírnád azt is, hogy honnan. Ha ezt megtetted volna eleve, már öt napos lenne a hasznos válasz.
2015. máj. 10. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!