Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Létezik onlájn adatbázis ahol...

Létezik onlájn adatbázis ahol meg tudom nézni, ha esetleg letraffipaxoztak?

Figyelt kérdés

Országos körúton voltam a hétvégén és elég sietősre fogtam a vezetést. Létezik-e olyan lehetőség, hogy valahova beírom a rendszámomat és a rendszer megmondja hogy elcsíptek-e?

Vagy mindenképp meg kell várni a határozatot?

2015. máj. 5. 15:32
 1/5 Shai-Hulud ***** válasza:
100%

Létezik, de csak a rendőrök férhetnek hozzá, és nem is mindegyik, csak aki dolgozik vele.

Mivel az adatbázis személyi információkat tartalmaz, így az információvédelmi törvénynek megfelelően nem lehet nyílt betekintésű.

Sajnos meg kell várnod az értesítést.

2015. máj. 5. 16:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Viszont az értesítést követően a saját szabálysértésed adataihoz már hozzáférsz, szóval no para...
2015. máj. 5. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy is... Majd megtudod, ha max. 30 nap múlva küldik a csekket, akkro bemértek... Ha nem, akkor nem...
2015. máj. 5. 22:41
 4/5 Koplárovics Béci ***** válasza:
100%
Ha lefotóztak, azt mostanában kb 2 héttel később megtudod. Olyankor megkapod a kódot az adatbázishoz is, a saját (aktuális gyorshajtási) képeidre.
2015. máj. 5. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Hála az égnek kár volt paráznom, nem lőttek le.

Mondjuk nem is mentem gyorsan...

2015. júl. 22. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!