Vác Volánbusz állomáson a PickPack hol van?
Sziasztok!
Rendelni szeretnék Pick Packkel csomagot, csak a Váci Volánbusz állomás jöhetne szóba. Azt írják hogy Galcsek u. 1. De én ott életemben nem láttam még Pick Pack átvételi pontot. Még talán az a kis bódé,ahol újságot árulnak...De tényleg nem tudom,hogy hol lehet. Kitudna valaki segíteni kérem?
Nem vagyok Váci de a legtöbb ilyen pontokat nem jelzik ki. Én eddig benzinkutas pontokra mentem és ott a pénztáros csajnak kellett szólni aki már tudta hogy miről van szó.
Ha a Váci buszállomás arra a címre tartozik akkor a jegypénztárnál kell érdeklődnöd, mert lehet ott van csomagkiadás. Ha ott az újságos bódéban lenne akkor ezt a cég feltüntetné hogy oda menj! De a Google térképen megnézheted hogy az adott cím melyik épületet jelzi ezek pontosak szoktak lenni, legalább is nekem eddig nem volt vele bajom, így ha picit is ismerős vagy szerintem megfogod találni.
Igen, az az újságos az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!