Miért fáj a lábfejem vezetés után/közben?
A lábfejem elgémberedik, kiáll és ha mozgatom vezetés közben akkor fáj.. utána is eléggé egy darabig. Apa szerint túl mereven tartom a lábam és ezért, de a megfelelő pozíciót még nem találtam meg.. Más szerint a lúdtalpam miatt amire viszont nem hordok lúdtalpbetétet. Friss jogsis vagyok, de már az oktatás során is ilyen volt. :S
Más is van így? Tudtok vmi tippet adni ez ellen?
Köszi a válaszokat
túl közel ülsz az üléshez valószínűleg, ill. az is lehet,h. tényleg nagyon mereven tartod.
próbáld meg úgy,h. hátrébb tolod az ülést, és próbálsz kevésbé feszült, stresszes lenni.
Nekem ilyen akkor szokott előfordulni, amikor olyan autót vezetek, aminél alig tudom megtámasztani a sarkam(transporter, scenic, stb), mert szinte felülről kell nyomni a pedálokat. De lehet hogy tényleg az is közrejátszik, hogy idegeskedsz.
Am milyen autón tanultál? Most milyen van? Lábad remeg vezetés közben?
Akkor az autó nem jó ergonómiailag a testalkatodhoz.
A sarkadnak tényleg lenn kell lenni és úgy nyomni a gázpedált.
Lehet hogy túl messze ülsz. Közelebb kellene, és a kormányt meg feljebb állítani, (már ha lehet). Egyébként van olyan autó ami sehogy se kényelmes valakinek, , a másikat meg mintha köréje szabták volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!