Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet feltörni egy 4...

Hogyan lehet feltörni egy 4 szám jegyű bicikli zárat?

Figyelt kérdés

Sajnos nem emlékszem a(z) kódra.

Hogyan lehetne rá jönni,feltörni a zárat?

2015. ápr. 10. 15:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha sajátod, akkor nyilván az időtényező nem számít. Végigpróbálod mind. Mellékhatásként meg is tudod a számot.
2015. ápr. 10. 15:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Haver két perc alatt kinyitotta, elvileg ha belevilágítasz akkor lehet látni, bár gondolom a típusától is függ. Egyébként ezek lópikulát nem érnek, csak akkor bízd rá a bringád ha rotty.
2015. ápr. 10. 16:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Ment a zöld.
2015. ápr. 10. 17:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Nekem az volt a technikám (Igaz, csak 3 tárcsa), hogy 000-ról elindultam. Lefogtam a belső két tárcsát, körbetekertem gyorsan a harmadikat. Közben egy picit feszítést adtam neki.

Erre nem nyílt. Folytattam 010-ről, külsőt körbepörgetve. Majd 020, 030 ugyanígy.

Ha peched van, akkor a 9999 fogja nyitni. Három tárcsával kb. 4 perc alatt végeztem.

De tényleg igaz az, amit a megbízhatóságról írtak. Szutyok bringához jó csak. Amiért nem igazán kár.

Olcsó lakatott lehet egyszerűbb levágni, s venni másikat.

2015. ápr. 10. 17:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát tudom hogy nem sokat ér de akkor is.

Amúgy még egyszer köszönöm a segítséget.

2015. ápr. 10. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!