Hogyan lehet feltörni egy 4 szám jegyű bicikli zárat?
Figyelt kérdés
Sajnos nem emlékszem a(z) kódra.
Hogyan lehetne rá jönni,feltörni a zárat?
2015. ápr. 10. 15:24
1/5 anonim válasza:
Ha sajátod, akkor nyilván az időtényező nem számít. Végigpróbálod mind. Mellékhatásként meg is tudod a számot.
2/5 anonim válasza:
Haver két perc alatt kinyitotta, elvileg ha belevilágítasz akkor lehet látni, bár gondolom a típusától is függ. Egyébként ezek lópikulát nem érnek, csak akkor bízd rá a bringád ha rotty.
3/5 A kérdező kommentje:
Kösz a válaszokat! Ment a zöld.
2015. ápr. 10. 17:32
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Nekem az volt a technikám (Igaz, csak 3 tárcsa), hogy 000-ról elindultam. Lefogtam a belső két tárcsát, körbetekertem gyorsan a harmadikat. Közben egy picit feszítést adtam neki.
Erre nem nyílt. Folytattam 010-ről, külsőt körbepörgetve. Majd 020, 030 ugyanígy.
Ha peched van, akkor a 9999 fogja nyitni. Három tárcsával kb. 4 perc alatt végeztem.
De tényleg igaz az, amit a megbízhatóságról írtak. Szutyok bringához jó csak. Amiért nem igazán kár.
Olcsó lakatott lehet egyszerűbb levágni, s venni másikat.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát tudom hogy nem sokat ér de akkor is.
Amúgy még egyszer köszönöm a segítséget.
2015. ápr. 10. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!