Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok tanulóa...

Melyiket választanátok tanulóautónak?

Figyelt kérdés

Csak érdekelne a véleményetek, hogy ki melyiket választaná az alábbi autók közül.

Mazda3

Honda Jazz

Opel Astra

Volkswagen Polo

Toyota Yaris

Kia Rio

2015. ápr. 6. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha az autósiskolában kell választani, akkor bökjél rá egyre. Ha friss a jogsid, akkor talán az Astra, mint legolcsóbb
2015. ápr. 6. 12:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Autósiskolában nem autót választanék, hanem oktatót.

Amúgy meg a yarist :) (de csak mert toyotán tanultam)

2015. ápr. 6. 13:32
 3/5 Koaxk Ábel ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, úgysem tudsz még vezetni, olyat válasz ami relatíve fiatal, és felszerelt.

Tudom ez hülyén hangzik, de minél fiatalabb és felszereltebb egy kocsi, általában annál egyszerűbb is vezetni.

Méret szempontjából egyszerűbb egy csapotthátúval parkolni mint mondjuk egy sedannal.

Én hülye anno ráböktem egy Golf-ra mert azt menőnek találtam, aztán kiderült, hogy egy 20 éves autóról volt szó még szervó se volt benne. Kezdőként mondhatom ajándék volt...

2015. ápr. 6. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Az Astra nyerő lenne nálam.
2015. ápr. 6. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy kevés elektronikával (ABS,ASR...) felszerelt autóval viszont megtanulsz vezetni úgy, ahogy egy korszerű autóval soha. Az, hogy ennek van-e értelme nem tudom.
2015. ápr. 6. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!