M0 melyik szakasza most a fizetős? A Biatorbágy és a Megyeri híd között igen?
Mióta bevezették az E-matricát teljesen össze vagyok zavarodva Pest megyében, vidéki ember lévén amúgy se mozgok arra otthonosan :)
Nekem Biatorbágyon kellene felhajtanom az M0-ra és a Megyeri híd után le is jönnék lóra. Ez a szakasz ingyenes még??
Tessék, a piros részek a fizetős szakaszok:
Na ne viccelj!
Biatorbágy ról előbb el kell jutnod legalább Budaörsig az 1-esen, aztán Gyálnál le a nullásról, majd Vecsésen át elkerülni a fizetős részt, aztán nyomhatod a Megyeri hídig.
Biatorbágytól ha az M1-en hajtasz fel a M0-ra, eleve fizetős az M1 is. Ha az 1-es útnál hajtasz fel, akkor fizetős az M5 és 4-es út között, és az M3 és a (régi) 2-es út között (azaz az Újpesti lehajtó). De ez a linkelt térképen eléggé egyértelműen látszik.
Viszont: az M0-n ez akkora kerülő, hogy szerintem még most, hogy fél Bp fel van túrva, így is jobban jössz ki időben és fogyasztásban, mint az M0-n gyakorlatilag megkerülve az egész várost (közel 50km kerülő).
Köszönöm a válaszokat, már értem és sikerült kitalálnom merre kell mennem.
Köszönöm a segítséget :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!