Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül, és milyen...

CsakL kérdése:

Mennyibe kerül, és milyen könnyen javítható? Lombardini léghűtéses motoros unirak homlokrakodó hajtókar csapágyas.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 09:25
 1/1 anonim válasza:

Nekem hasonló problémám van. Szervizből 3 dobozba jött vissza a motor :-) Nincs hozzá alkatrész...

Főtengelyt és hajtókart már nem gyártanak... :-(

Több más alkatrész van még hozzá új és utángyártott OEM (henger stb.).

Érzékeny motor, de ha jól össze van rakva, nem spórolsz a szerelőn, sok éven át hűen szolgál. Feltehetőleg a főtengelyed is sérülhet ilyenkor. Ezért ne spórolj rajta.. 3X köszörültetheted a főtengelyt, mindig más csapágy kell hozzá. Ha elkopott gond van öntetni kell... Állítólag itt tartok most én vele..

Shadom-Hidrogép Kft a Lombardini motorok forgalmazója, van alkatrészük is, de sajnos nem minden. Utángyártott vagy van nekik vagy nincs.Akkor azt más forrásból kell beszerezni, de az se nagy gond. Valószínű nincs mindenük.

Vezető neve:Sávai László

Web: [link]

Székhely:6050 Lajosmizse, Ceglédi út 50.

Telefon:+36/76-356-840 , +36/20-942-2961

Fax:+36/76-555-261

Sávai nemrég ment nyugdíjba, lehet még segít, nagy tudású, rendes ember.

Irj privátba, hátha ketten megoldjuk a problémát...

Én valószínű elviszem motor fejújító műhelybe.. A házi szerelés csökkenti az élettartamot. Most vetted az Unirakot? Gondolom 600L. Én most vettem egy 600L romot a másik mellé.

Unirak előtt volt még a Kaposgép UR Deutz 2 hengeres léghűtéses motorral szíjjhajtásos... Nem egy kiforrott darab..

Unirakok tipusai Unirak 400 Deutz KHD F2L 511, Unirak 600B Balcancar (Perkins),de van aki azt írja Slavia (De szerintem ez nem biztos mert akkor 600S lett volna a gép neve) 600L Lombardini LDA 673 vagy 5LD 675-3 típusú háromhengeres Lombardini 610L Lombardini 5 LD 824-3B Unirak 800 Román ARO motor Uzina Tractorul Brasov UTB-D-127 008.

Sok gépet átalakitottak, másmotort tettek bele.. Pl. Zetor vagy 3 hengeres helyett 4... Igy mindennel lehet találkozni.. A 800 as fogaskerék hajtású, mint a UNC 060 vagy a Detvan 080

2017. ápr. 16. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!