Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A VIII. kerületben a Leonardo...

A VIII. kerületben a Leonardo da Vinci utca biztonságos környék?

Figyelt kérdés

2015. márc. 16. 12:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
(a 4-es eset nem a gyakorin volt )
2015. márc. 16. 22:51
 12/18 A kérdező kommentje:

8-as, nem csak itt kaptam választ, hanem pm-ben is, és összevetve, úgy döntöttem, hogy nem kockáztatok. Egyébként 3 évig jártam suliba a Jázmin utcába, ahova a Klinikáktól sétáltam be. Soha semmi problémám nem volt, de ha továbbnéztem a jázmin utcától a lakótelepre, azon már látszott, hogy gettó és oda soha nem is mentem. Mivel tegnap egy 20000 Ft-ot hangkártya is volt nálam (csak nem akartam előre leírni), ezért nem akartam kockáztatni. De köszi mindenkinek a választ!

Próba: Muzsikus cigányok parkja

2015. márc. 17. 08:44
 13/18 A kérdező kommentje:
Érdekes, most engedte. Én tegnap automata kicsillagoztam, mert nem szokta engedni.
2015. márc. 17. 08:46
 14/18 Szabina_1991 válasza:
Én a Szigonyban laktam. Este a lakótelepi rész nem vészes a muzsikus c.p. megállótól, de a klinikák metrómegállóig nem szívesen sétálgatnék egyedül a sötétben. A Leonardo utca szintén ez...világosban semmi extra amúgy, csak iszonyat büdös és mocskos, de nagyon eldugott, ezért az esti órákban nem igazán biztonságos. Bár ha a Baross utcától közelíted... de nem nagyon tudok pozitívat mondani róla.
2015. márc. 17. 08:47
 15/18 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert nekem meg pont a lakótelepi rész tűnt veszélyesebbnek. Rögtön első nap láttam ott 15 bandázó cigányt, a rosszarcú fajtából.
2015. márc. 17. 09:32
 16/18 Szabina_1991 válasza:
Nem mondom hogy semmi veszély sincs arra, de a Klinikák felőli rész rosszabb, mert ott van a Tömő utca is.. A lakótelepi részen ha átsétálsz, szerintem, a tapasztalataimból kifolyólag bajod nem lesz, inkább bent a lépcsőházakban vannak gondok.. tele drogossal és hajléktalannal. Gázspray legyen azért nálad. De a lépcsőházak között is vannak olyanok amik lakhatóbbak.. én sajnos a rosszabbikat fogtam ki.
2015. márc. 17. 11:12
 17/18 A kérdező kommentje:
Na, mesélj! Érdekelnek a nyóckeres sztorik!
2015. márc. 17. 11:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Én a Leonardó Baross sarkon lakom és rendszeresen közlekedem gyalog este is a Leonárdón. Évek alatt semmi gond nem volt.

28 éves nő vagyok, 50 kg.

2015. máj. 2. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!