Magyarországon van kultúrája a kerékpározásnak?
Nemrég megvásároltam életem első biciklijét,mivel abszolút kezdő vagyok ezért betartok minden szabályt(kerékpársávon közlekedek,nem megyek át a piroson stb)
Ezek alapvető dolgoknak tűnnek számomra de nagyon sokan nemtartják be.Amikor haladnék a kerékpársávon azt veszem észre,hogy abba sávon gyalogosok vannal előttem,rájuk csöngetek hogy menjenek odébb még ők vannak felháborodva.
Igen és akkor még nem említettem a bicikli utak állapotát.Az országy egyik legnagyobb városába lakok és allig vannak kerékpárutak,ahol még is van előfordul,hogy táblák vannak,villanyoszlopokat kell kerülgetnem a saját sávomban.
Különben magát a biciklizést szeretem.Nektek mi a tapasztalotok?
"Amikor haladnék a kerékpársávon azt veszem észre,hogy abba sávon gyalogosok vannal előttem,rájuk csöngetek hogy menjenek odébb még ők vannak felháborodva."
Úgy tűnik, nem csak a gyalogosok közt akad ilyen:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!