Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Felragasztott hátsó spoilert...

Felragasztott hátsó spoilert mivel tudnám leszedni?

Figyelt kérdés
Sajnos nem csavarozva van hanem vmi bazi erős ragasztóval mivel tudnám roncsolás mentesen leszedni

2015. márc. 3. 12:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Sajnos sehogy, és valszeg újra is kell ott festeni mert látszani fog :S Elég buta volt aki úgy ragasztotta.
2015. márc. 3. 12:37
 2/5 Wadmalac ***** válasza:

Ha azzal a szupererős kétoldalas ragasztó szivacs-csíkkal va nfeltéve, mint amit az autógyárak is használnak emblémákhoz, gyári spoiler-elemekhez, akkor van esélyed.

Van szenvedős olcsó megoldás, meg gyors, drágább.

A szenvedős olcsó, hogy odacsepegtetett denaturált szesszel vagy benzinnel, valami nem karcoló feszítő eszközzel (szigetelőszalaggal betekert kés, ilyesmi) milliméterről milliméterre óvatosan haladva elválasztod, mindig csurgatva a résbe a szeszt.

A drágább, könnyebb megoldás ugyanez, csak gyorsabban, kényelmesebben, a denaturált szesz helyett féktisztító spray-vel vagy ilyennel:

[link]

[link]

[link]

2015. márc. 3. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Wow, féktisztító lehozza a festék károsodása nélkül?:O Mindig tanul az ember:)

Egyébként jobb ha így van felrakva, mint ha fúrva van szerintem

2015. márc. 3. 13:53
 4/5 Wadmalac ***** válasza:

Ha egy jófajta 2K ragasztóval, vagy sziloplaszttal nyomták oda, akkor hajjajjaj....

A kétoldalas ragasztó oldható, de ezek semmi olyasmivel, ami a festéknek ne ártana.

2015. márc. 3. 13:59
 5/5 Wadmalac ***** válasza:
Én a kocsiról a típusjeleket valami márkásabb ragasztó ilyen spray-s ragasztó-oldószerével szedtem le, kicsit aláfeszítettem a szélénél, aláfújtam kétszer-háromszor, és leesett, mint az érett gyümölcs.
2015. márc. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!