Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A csekken kívűl honnan tudom...

A csekken kívűl honnan tudom meg azt, hogy trafipaxal bemértek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 23:00
 1/4 anonim válasza:
44%
Nyomot hagy a lézer a kocsin!!!!
2010. febr. 13. 23:03
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem csekket kapsz először, ha nem volt elkapó autó, hanem egy tértivevényes levelet, melyben mint üzembentartó meg kel nevezned, ki vezette a kocsit a gyorshajtáskor.
2010. febr. 13. 23:06
 3/4 anonim ***** válasza:

23:03 te nem vagy normális!

Csekket fogsz kapni postai úton, amúgy ha jobban figyelsz, a fixen beépített traffipax fényképezésnél villannak is egyet, elég feltűnően!

Érdemes beszerezned egy traffipax detektort, ami megmentene téged pont ezektől a helyzetektől, ha már egyszer megment, akkor megtérül az ára! Nekem is van, és mentem már meg!

2010. febr. 14. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
Ja, traffipax detektor, mi? Ami radarral működő traffikat kiszűri. De a lézereket már nem! Menj normálisan, ne veszélyeztess mást, és nem kell izgulnod! Okos!
2010. febr. 16. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!