Budapest-Szolnok-Heves-Budapest útvonalon milyen díjat kell fizetni?
Szombaton utazok, és az érdekelne, ha van autópálya matricám akkor kell-e Pest megyén kívül más megyei matricát vennem?
Azt tudom, hogy csak egy darabig lehet autópályán menni Szolnokig aztán a 4. főúton kell tovább haladni. Ha viszont nem veszek autópálya matricát és csak simán a 4-esen megyek, akkor is kell másik megyei matrica?
Hevest mint községet értem.
Köszönöm a választ.
Én majdnem szolnoki vagyok, de ha lenne pálya matricám se mennék fel az M5-re hogy Bp-re menjek Sokkal egyszerűbb a 4 sz. úton bemenni csak be kell menned Vecsésre és Üllőre(elkerülő fizetős)
Hevesről meg visszafelé meg ugye a 31-esen fogsz menni
Tehát matrica nélkül is meg lehet oldani....
Ha van bármilyen matricád 10 napos, havi, éves, akkor nem kell semmi mást fizetni, mehetsz isten hírivel!
Ha netán Pest megyeid van vagy azt tervezel venni, akkor azzal mehetsz az M5-ösön Újhartyánig, onnét tovább a 405, 4 főút útvonalon Szolnokig.
Szolnok Heves között a 32-esen indulsz, Újszász-Jászkisér felé, ami sehol sem fizetős személyautóval.
Visszaúton pedig mehetsz a 31-esen Jászberény felé majd a 32-esen Hatvannak, és ha ott mész fel Kerekharasztnál az M3-ra, akkor elég a Pest megyei matrica.
Igen azt most én is néztem, hogy totál felesleges M5-ösön menni, amikor a 4-esen is simán be tudok menni, Vecsésen keresztül.
Jövőhéten amúgy is kell vennem majd autópálya matricát (ami ugye a legkisebb is 10 napos) mert akkor is utazok el, de oda már tényleg kell majd. Pest megyeim van mert itt élek, csak hogy más megyére ne keljen venni ez volt a lényeg :)
Elvileg így mennék, ha nem lenne autópálya matricám
és így ha lenne, de ez bazi nagy kerülő az M3-ason....
Ezen meglepődtem egy picit. Az autópályás út és a nem autópályás út között 10 km különbség sincs :O
Sajnos a 31-es cikk-cakk-osan megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!