Hogyan tudom a Guglimapon beállítani, hogy a Csalagutat hagyja figyelmen kívül az útvonal megadásánál?
Figyelt kérdés
Egy útvonalat kellene összeállítanom az UK-ba, de sehol nem találok a Google map-on erre opciót, lehetőséget, hogy komppal szeretne átkelni a delikvens.
Esetleg milyen alternatív útvonaltervező oldalt tudtok ajánlani?
2015. febr. 21. 19:23
1/7 anonim válasza:
Megnézed honnan indul a komp, és oda tervezel úrvonalat. Az Egyesült Királyság területén pedig a komp érkezési helyétől folytatod a tervezést.
3/7 Beviz Elek válasza:
De talàn ha Calais berakod köztes pontnak, akkor lehet kompoztat.
4/7 anonim válasza:
Calais-ban van a Eurotunnel egyik rakodója, szóval az nem segít. Konkrétan a kompkikötőkhöz tedd le a jelölőt.
5/7 Beviz Elek válasza:
Március elején-közepén megyek. Kövessen
6/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam azt, hogy a kompkikötőbe tettem a jelet, erre úgy módosította az útvonalat, hogy elvitt a kompig, majd vissza a Csalagútig, szóval ez nem járható út (vagy tényleg csak én vagyok a béna). Elég fura lenne, ha a Gugli mapja nem ismerné a kompon való átszállást...
2015. febr. 22. 14:54
7/7 Beviz Elek válasza:
Akkor marad a 2 külön útvonal tervezése.
Itthonról a kompig, majd komptól tovább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!