Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Plázákban ahol fizetős a...

Plázákban ahol fizetős a parkolás ti is úgy jártok ki h szorosan az előttetek haladóra álltok?

Figyelt kérdés
Így ki lehet surranni az első autó mögött fizetés nélkül :D
2015. febr. 15. 19:31
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én is pont az Allee-ban láttam ilyet, a karácsonyi tumultusban valaki lefulladt a rámpán, és elkezdett visszagurulni, mire a mögötte lévő hirtelen megállt, majd belekoccant egy ilyen csaló... és még neki állt feljebb, hogy miért álltak meg előtte de előkerült egy régi kampós kormányzár, utána gyorsan lehiggadt :D én emögött a lúzer mögött álltam, de a biztonságiak nagyon talpraesetten megszervezték a tolatást, a csalónak meg végül annyit kellett fizetnie, mintha elveszett volna a kártyája.
2015. márc. 2. 15:10
 22/29 anonim ***** válasza:
Mindentől függetlenül kérdezem: Annak a sorompónak nincs valami érzékelője, hogy addig nem zár le amíg kocsi van az útjában? Adott idő után lecsukja akármi van?
2015. márc. 11. 21:26
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Ejj de rohadtul befékeznék eléd... :D
2015. márc. 21. 22:03
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha számít az a pár száz forint akkor inkább távolabb állok meg ahol ingyenes a parkolás vagy megyek olyan plázába/bevásárlóközpontba ahol ingyen tudok parkolni.

Mit csinálsz ha rádcsukják a sorompót vagy a parkoló kamerája felvesz, esetleg a mögötted jövő fedélzeti kamerája?

2017. ápr. 2. 14:02
 25/29 anonim ***** válasza:
Én a dupla 1000- es swift motoros sószórós hómarós lánctalpas hókotrós önjárós talicskámmal azoktam így átmenni pont abban a plázában, ahol te is kérdező, volt már, h a puttonyra rácsukódott a sorompó, amit aztán haza is vittem, így egy darabig volt a fészerben, de aztán felszereltem kapubejárónak ittjonra, h legyen mire irigykedjen a szomszéd, mikor jönni talál az 1000- es swiftjével.
2017. nov. 2. 21:19
 26/29 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=FWh8wtT7DX0

Itt egy oktatófilm a témáról. 7:40-nél kezdődik. Sok sikert! :)

2017. nov. 3. 01:47
 27/29 anonim ***** válasza:

Számoljunk egy kicsit:

Ezt eljátszod 100-szor, akkor spórolsz vele kemény 20 000 Ft.-ot! - Aztán 101. alkalomra nem jön össze, rád csapódik a sorompó: Szereztél máris félmilliós kárt (alkatrészek, lakatolás, festés, stb.). Még ha 1000-szer sikerül is eljátszanod, akkor is csak 200 000-et spóroltál vele, ami hol van a fél milliós kárhoz képest?!

2017. dec. 4. 00:22
 28/29 anonim ***** válasza:
Bocsánat, nem is kell, hogy a sorompó csapódjon rád 101.-jére. Elég ha rágurulsz a másikra és a biztosítód máris sorol vissza a drágább kategóriába + fizetheted a saját károdat ugyanúgy.
2017. dec. 4. 00:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Be van kamerázva minden ilyen parkolóház. Így feljelentést tehetnek ellened csalás miatt a rendszám alapján.
2017. dec. 4. 02:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!