Plázákban ahol fizetős a parkolás ti is úgy jártok ki h szorosan az előttetek haladóra álltok?
köszi! :)
jófej vagy , pacsii :)
nem kell ilyen komolyan venni, egy kis kocctól még nem kell szerelőhöz rohanni, ha meg jobban törik majd lepasszolom vmi baleknak és veszek egy újat :D
de leginkább nem megyek neki senkinek mert van FÉK az autón! ;)
Kedves kérdező! Tetszik a hozzáállásod. Így kell ezt csinálni!
Mivel is foglalkozol? Miből élsz? Meg akarlak lopni. Nem akarok balek lenni. Te dolgozz csak, én meg elveszem tőled.
Ne is panaszkodj, tőled tanultam!
Bazzzdki most nézem hogy te a fizetős parkolás utáni sorompóra gondolsz :D
Olyat még nem játszottam de már kipróbálom. Mikor kimegy a kocsi utána még van kb 3 mp.. annyi elég kisurranni :D
Eskü mostantól figyelni fogom, hogy próbálkozik-e mögöttem valaki ezzel, tehát csak annyira megyek előre, hogy a sorompó már lecsukódjon, de a mögöttem lévő még ne mehessen át alatta. Aztán majd röhögök rajta én :D
Komolyan nem érzed kérdező, hogy rosszul gondolkodsz? Nem kötelező fizetős parkolókat igénybe venni, ha nem akarsz fizetni, több lehetőség is van az elkerülésére. Mi lenne, ha te fektetnél be egy csomó pénzt egy parkolóházba, aztán ott is ezt csinálnák az emberek? Akkor már nem lenne olyan buli, igaz?
itt az Alleeban ezért a trükkért már kiosztottak néhány pofont...
a versenyző elszámította magát, mert megállt az előtte haladó...szerény kocc, oszt néhány pofon..az Alleenál figyelni kell nehogy elvigyék az elejét, aztán arra is, hogy ne gurulj vissza, mert a következő már rádállt a sorompó miatt..éa akkor még neki áll feljebb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!