Aréna plázában ingyenes a parkoló akkor is, ha vásárlás nélkül használnám, P+R jelleggel használnám? ( 4-es metróhoz ez a legkézenfekvőbb 11.30-18.30 )
Figyelt kérdés
2015. febr. 12. 22:07
1/5 anonim válasza:
Igen. Sokan használják arra, hogy csak leteszik a kocsit, és onnan mennek tovább tömegközlekedéssel munkába/suliba.
2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2015. febr. 12. 22:19
3/5 anonim válasza:
A magyarázat: kezdetben ugyanúgy limitált volt, mint más hasonló helyeken. Úgy tudom, csak az Ikea köti vásárláshoz az ingyenességet. Más helyen 1-2 órát szoktak adni, de akkor is, ha nem vettél semmit.
Az Aréna nem nagyon akart működni. Messze elmaradt a forgalom attól, amit vártak. S nem is nagyon akart beindulni. Erre kitalálták ezt az egészen ingyenes parkolást, limit nélkül.
Bejött az, amire számítottak. Ha már úgyis ott vagy, akkor vásárolsz is, randizol az éttermekben, kávézókban. Nagyon megdobta a forgalmat.
4/5 A kérdező kommentje:
egy mekizéssel lehet meghálálom a nagylelkűségüket.
2015. febr. 12. 22:53
5/5 anonim válasza:
Tavaly télen az arénában dolgoztam egy fél évet. Múlt hét végén voltunk ott vásárolni és egy csomó olyan autót találtam, ami már tavaly is ott állt :) Több centis por rajta, összefirkálva, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!