Hogy tudom jégkaparó nélkül letakarítani a ráfagyott havat az autóm ablakairól?
Figyelt kérdés
Reggel ónos eső volt, utána meg havazás.
Az autóm ablakaira ráfagyott a hó és jégoldóból sok kell hogy levigye, langyos vízzel nem önteném le mert akkor még jegesebb lesz az autóm.
Vízbe kevert téli szélvédő mosó segít?
Valakinek valami bevált tipp?
2015. febr. 6. 21:07
1/9 anonim válasza:
1.) Fűtesz 10 percig és lelökdösöd
2.) Megelőzöd: este letakarod akár egy darab papírral a szélvédőt.
2/9 anonim válasza:
Én lekaparom. Ha már egy helyen meg tudod kezdeni, utána le lehet dúrni az összes jeget. Ha előtte járatod 5 percet az autót és közben fujatod a langyos levegőt a szélvédőre, akkor könnyebb a dolgod.
3/9 anonim válasza:
Jégkaparó helyett jó a jogsi, személyi, vagy az autóból valami műanyag tárgy.
4/9 Dörmögő válasza:
Langyos víz jó eséllyel a szélvédő repedését okozná.
5/9 Beviz Elek válasza:
Én üvegvtisztító spricnibe töltöttem téli ablakmosót. Műxik ;)
6/9 anonim válasza:
Hajszárító, hőlégfúvó. Hőlégfúvóval vigyázni. Ha megolvadt, le lehet törölni egy ronggyal, törölközővel.
7/9 anonim válasza:
Én a bankkártyámmal kapartam :D
Vagy régi smart kártyával ami már lejárt. van ilyen célra három is az autóban :D
8/9 SándorÚr válasza:
ha van kiskutya a háznál akkor elég ha véres vízzel meglocsolod az ablakot :-)
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, ez mi akart lenni?
2015. febr. 7. 14:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!