Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kamionosokról?

Mit gondoltok a kamionosokról?

Figyelt kérdés
Vagy akár magáról a kamionozásról?
2010. febr. 9. 18:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A hivatásos sofőrök sokkal udvariasabbak a közlekedésben.

Ha gyalog át akarok menni a zebrán a 20 tonnás szerelvénnyel hamarább megállnak mint a személygépkocsis parasztok.Tisztelet a kivételnek.

2010. febr. 10. 15:23
 12/14 anonim válasza:
100%

"sok büdös nagyfaszú népség"

Meg a jó büdös kurv@ anyádat! Baz+,ha a kamionosok nem lennének,ti köcsög pestiek már nem zabálnátok! Ha nem tudnád,a kamionos viszi neked a zabálnivalót te köcsög! Ha ők nem lennének,már te sem élnél!!! Először gondolkozzál utána írjál ilyet baz+!!!! Szídják a kamionosokat,hogy rongálják az utakat a nagy súly miatt,meg hogy nehéz őket megelőzni meg hasonlók... Csak arra nem gondolnak,ha ők nem lennének,már városi ember sem lenne,mert éhen meg szomjan halna mert nem lennének "balekok" akik viszik nekik az árut! Szóval gondolkodni kéne előbb,aztán írni.

2010. febr. 16. 21:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

az utolsónak igaza van!!még annyit,hogy nem a kamionos tehet az autó súlyáról és arról hogy hol közlekedik.nagyon is meg van szabva,hol mehet.rengeteg helyről ki van tiltva.pl.nem mehet a tesco-ba,pedig ő is szeretne olcsóbban vásárolni,mert neki hetekre előre kell megvenni a kaját.amit ők csinálnak,az nagy kitartást igényel.mindig úton,távol a családtól.tisztelet nekik!szükség van rájuk,hisz semmi nem a boltban terem ugye,valaki odaviszi...

ja és még valami:A kamionos nem az autó méretét jelenti, hanem az életformát !

2010. febr. 17. 10:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

02-09 18:23 meg az apád büdös f*sza. Ba*dmeg apám már vagy 10-15 éve kamionozik és ha ők nem lennének akkor a sok büdös kényelmes ember segge alatt se lenne semmi. Apám tartályozik meg billencsezik. Ha rongálják is az utakat akkor is ők hordják hozzá a cuccost...mellesleg a többsége nem gyökér, csak szólok. Nagyon sok kamionost ismerek és eddig 1-2 volt csak bunkó. Amúgy meg ha bunkónak látod őket az azért van mert felidegesítik őket nem is kicsit. Gondolj már bele, egész nap ülni, figyelni főleg amikor napok óta nem is aludt, hát még ha meg is büntetik őket. Sokszor voltam már vele kamionozni és nem annyiból áll az egész hogy nyugodtan autókázok ide oda. Ha ők nem lennének te nem falnál, nem lenne házad se. Azért sokmindent ők csinálnak...a sok büdös nagyvárosi (főleg a pestiek) meg csak húzogatja a száját. Van egy ötletem...ha nem tetszik akkor éhezzél meg fagyjál meg télen...ha te ennyibe veszed mások "kemény" munkáját. Amikor az ország egyik végéből a másikba kell menni csak hogy a másiknak legyen kajája meg háza illetve innivalója.

Kicsit eltértem :D na szóval. Én bírom nagyon a kamionosokat talán én is az szeretnék majd lenni. A kamionozás meg szerintem nem rossz dolog főleg annak aki szeret vezetni.

2010. júl. 29. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!