Hol kell vásárolni ahhoz hogy a DPD szállítsa ki a csomagomat? Úgy értem hogy ruhát vagy akármit szeretnék vásárolni akkor melyik oldalról rendeljek?
Figyelt kérdés
2015. jan. 25. 14:43
1/9 anonim válasza:
Megveszel bármit csak hogy a dpd szállítsa ki?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen :)
2015. jan. 25. 15:39
3/9 SándorÚr válasza:
4/9 A kérdező kommentje:
én ilyen ruhás oldalra gondoltam :)
de azért köszönöm :)
2015. jan. 25. 15:48
5/9 anonim válasza:
Kérdező, közel sem biztos, hogy ugyanaz a szuperhelyes futár fogja kivinni hozzád a cuccot...
De ha gondolod, én küldök neked valami ruhát, és ígérem a DPDvel vitetem, 10 000 Ft-ba fog kerülni. Írhatom a számlaszámom?
6/9 A kérdező kommentje:
elküldenéd elősször a képet,? :)
vagy valami olcsóbb ruha? :)
2015. jan. 25. 22:34
7/9 anonim válasza:
Remélem te is csak ironizálsz, ahogyan én :)
Az a része viszont igaz, hogy nagyon pici az esélye, hogy ugyanaz a futár fog kimenni hozzátok.
8/9 A kérdező kommentje:
Már mint nem úgy értettem :D :D
csak ki szeretném próbálni hogy miyen a DPD futár :)
2015. jan. 25. 23:00
9/9 SándorÚr válasza:
ugyanolyan kapkodó idegbetegek mint a többi. Haverom dpd-s futár, szokott mesélni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!