Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lejárt a személyim, útlevelem!...

Lejárt a személyim, útlevelem! Többi lent?

Figyelt kérdés
Egy időpontban csináltattam mindkettőt!De a jogsim érvényes! Kérdésem pedig,hogy tudok-e jogsival németbe utazni?(sürgős lenne)!!??
2015. jan. 21. 18:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem minősül úti okmánynak, ezért nem tudsz vele külföldre utazni, csak az országon belül jó igazoltatásra.

Más kérdés, hogy a határon nem állítanak meg, és ha Németországon belül igazoltatnak, talán nem kötekedik a rendőr. Én azért ha lehet, inkább megvárnám, míg elkészül.

2015. jan. 21. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:

A gépjárművezetői engedély a lejárati idején belül (lejárt orvosi esetén is) belföldi személyazonosításra alkalmas, külföldre utazásra nem.

A főnöknőmet az osztrákok zavarták haza a jogsijával, a személyije le volt járva...

2015. jan. 21. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Aha értem köszi!://
2015. jan. 21. 18:14
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem alkalmas.
2015. jan. 21. 18:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Bemész az okmányirodába, hogy elvesztetted a személyid.

Adnak egy ideiglenes személyit, amit elfogadnak külföldön és ezzel egy időben elkezdik gyártani az új személyid.

2015. jan. 21. 18:43
 6/6 anonim ***** válasza:
5: Nem kell ahhoz elveszett személyi, ideiglenest adnak akkor is, ha elmondja, hogy ez van és kell ideiglenes.
2015. jan. 21. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!