Ingyenes parkolás Szekszárdon. Ti hogyan értelmezitek? Többi lent:
(1)5
A gépjárművek magánszemély tulajdonosai, illetve a forgalmi engedélyben bejegyzett
üzembentartói, valamint azon magánszemélyek, akik a munkáltatójuk tulajdonában, vagy
üzemeltetésében lévő személygépkocsit, három-, vagy többkerekű motorkerékpárt, segédmotorkerékpárt
használnak, a gépjárművek rendszámára szóló, a bejelentett lakóhelyükhöz
legközelebb eső fizető parkolóban ingyenes parkolást biztosító „lakóhelyi parkolási
igazolólapot” (a továbbiakban: igazolólap) kérhetnek az üzemeltetőtől, ha a
forgalomtechnikai szabályozás miatt a bejelentett lakóhelyük előtt nem tudnak parkolni,
illetve a bejelentett lakóhelyük közvetlen közelében csak fizető várakozóhely van. Ez a
kedvezmény lakásonként legfeljebb 2 db járműre vehető igénybe.
Azon magánszemélyek,
akik ezt a kedvezményt nem tudják igénybe venni, mert nincs a tulajdonukban, vagy
üzemeltetésükben gépjármű, bármely egyenes ágú hozzátartozója tulajdonában, vagy
üzemeltetésében lévő gépjármű rendszámára igényelhetnek lakásonként 1 db, a bejelentett
lakóhelyükhöz legközelebb eső fizető parkolóban ingyenes parkolást biztosító „lakóhelyi
parkolást biztosító igazolólapot”. A kedvezmények az 1. melléklet szerinti kezelési költség
megfizetése esetén vehetők igénybe.
Én úgy értelmezem, ahogy le van írva! Szerintem egyértelmű.
Mi a gondod, mit nem értesz?
"Mert én úgy, hogy ha van bejelentett címem, de nincs autó a nevemen, apukám autójára akkor is igényelhetek parkolási lapot"
Igen, ez van leírva az idézetben.
Látom azóta sikerült értelmezni...
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!