Jön valaki innen kedden elsősegélyvizsgát tenni Debrecenben? :D
Figyelt kérdés
Kedden lesz az elsősegélyvizsgám, ez lesz az első alkalom :D Kicsit parázok, mert azt mondják itt elég szigorú és elsőre kevesen mennek át, nekem meg ez lesz az első alkalom :S A forgalmim már megvan, szóval jó lenne ha sikerülne :D Jön innen valaki? :D Hátha van itt olyan ember aki szintén kedden jön :) Jah és tapasztalatokat, élménybeszámolókat is várok! :) Köszi a válaszokat!2010. febr. 7. 16:56
1/10 anonim válasza:
egy haverom (jóeszű gyerek) ott kétszer megbukott, utána nyíregyházán elsőre átment... itt nyíregyen mindenki átmegy elsőre:) csak jótanács!
2/10 A kérdező kommentje:
Sajnos én is csak rosszat hallottam a debreceni helyzetről :S
2010. febr. 7. 17:10
3/10 anonim válasza:
Nyíregyen mindenki elsőre?:D A f@szt! Mondjuk hallottam olyat, hogy most elment vmi vén fasz, aki mindenkit megbuktatott...
4/10 anonim válasza:
péntek reggel voltam, elkísértem barátnőmet, és bementek előtte vagy 25en. mind átmentek... és nem mindenki tűnt észlénynek... sőőőt!:)
5/10 A kérdező kommentje:
Ez már megnyugtat kicsit! Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :)
2010. febr. 7. 19:29
6/10 anonim válasza:
ja mármint én a nyíregyházi vagyok:D ott emntek át 25en bnőm előtt:D... ne nyugodj meg:D
7/10 A kérdező kommentje:
Wá :D
2010. febr. 7. 20:35
9/10 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült!!! :) Tök könnyű volt, nagyon laza volt a hangulat! Már a jogsit is megigényeltem (=
2010. febr. 10. 08:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!